27 / 04 / 2024

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Karakolu yenileme

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Karakolu yenileme

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, Doğu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şehit Polis Adil Gözalıcı Karakol binasının ardından Esenyalı Mahallesi’nde yer alan karakol binasını da baştan aşağı yeniliyor.

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Pendik Esenyalı Karakolu yeniden inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, Doğu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şehit Polis Adil Gözalıcı Karakol binasının ardından Esenyalı Mahallesi’nde yer alan karakol binasını da baştan aşağı yeniliyor.

Ankara'da Şehit Ömer Halisdemir'in okulu açıldı!

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in isminin verildiği ilk/ortaokulda eğitim başladı.

Şehit Meriç Alemdar’ın adına okul açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.

Kastamonu'da Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından restore ettirilerek şehit aileleri ve gazi derneklerine tahsis edilen Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı.

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Şehit Nuh Özdemir'in Ordu'daki evi yenilendi!

Şehit askerimiz Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne bağlı Salman Mahallesi'ndeki evi yenilendi.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nda sona doğru!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz olayları kapsamında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesinde görkemli bir şehitlik parkı yaptırdı. Parkın açılışının ise kısa sürede açılacağı belirtildi.

Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ücretsiz konut!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerinin yüzünü bir nebze olsa güldürecek bir projeyi hayata geçiriyor.

TOKİ'den Ankara'daki 3 şehit ailesine 3 konut!

Darbe girişiminde hainler tarafından 3 ferdi şehit edilen Gülşen ailesini ziyaret eden Gökçek, TOKİ tarafından aileye üç konut verileceğini söyledi.

TOKİ 1.599 şehit ailesini ev sahibi yaptı!

Şehit yakınları ve terör malulleri, faizsiz konut kredisine yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 20 yıl sabit taksit imkânı ile konut sahibi olan şehit yakını ve terör malulü sayısının bin 599 olduğunu bildirdi.

Başbakan Yıldırım'dan Şehit Mustafa Eser'in ailesine hediye ev!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Eser'in İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ailesine, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla ev hediye edildi.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Karakolu yenileme Haberi

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Karakolu yenileme

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, yıllardır bölgeye hizmet eden Esenyalı Şehit Fehim Çakır Karakolu’nu yeniliyor.

Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Etüd ve Proje Müdürlüğü, yıkımına başladığı karakol binasının yerine daha donanımlı, modern ve dayanıklı bir yapı yapacak. Yılların yorgunluğunu yaşayan bina için yıkım çalışmaları başlandı. Yıkımların hemen ardından yeni binanın yapımına başlanacak. 


Daha donanımlı, modern ve dayanıklı şekilde inşa edilecek karakol binasının 1 sene içerisinde tamamlanıp hizmet vermeye başlaması hedefleniyor. Esenyalı Şehit Fehim Çakır Karakolu Ekipleri, geçici olarak hemen yan taraftaki Esenyalı ASM binası içerisinde hizmet vermeye devam...