21 / 05 / 2024

Esenyurt Akbatı Alışveriş Merkezi

Esenyurt Akbatı Alışveriş Merkezi

Esenyurt'ta 220 milyon yatırımla kurulan Akbatı Alışveriş Merkezi, 200'e yakın mağazası ve 3 bin araçlık otoparkı ile dünya mutfaklarına yer vererek dünyaca ünlü markaları da içinde barındıran bir sosyal alan oldu

Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri 1 Haziran'da yeniden açılacak!

Koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetleri geçici olarak durduran Akiş GYO'nun Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri 1 Haziran itibari ile yeniden faaliyetlerine başlayacak.

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Bilgi, Bahtiyar Bilgen, İsmet Ölçen ve Yavuz Barut ortaklığında kuruldu.

Akbatı AVYM'nin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt'ta yer alan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne ilişkin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Esenyurt Akbatı AVM'nin kira değer tespiti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'ta yer alan Akbatı Alışveriş Merkezi'nin kira değer tespitini yayınladı.

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede? Makyol İnşaat Esenyurt projesi Akbatı Alışveriş Merkezi karşısında, Makyol'a ait arsa üzerinde inşa edilecek. Projenin nisan ayında satışa sunulması planlanıyor...

Makyol Esenyurt projesi Nisan'da satışta!

Makyol İnşaat Esenyurt projesini Nisan ayında satışa sunmayı planlıyor. 500'ün üzerinde konutun olacağı Makyol Esenyurt projesi Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında yapılacak...

Akbatı AVM'nin 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun değerleme raporu ...

Esenyurt Projesi Makyol İnşaat iletişim!

Toplam 500 'ün üzerinde konutun yer alması planlanan proje Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında yer alıyor. Esenyurt Projesi Makyol İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 351 41 51 olarak belirlendi.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım bilgilerine göre proje, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunacak. Detayları netlik kazanmayan proje yaklaşık 500 adet daireden oluşacak.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi iletişim!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi iletişim için 0212 351 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yaklaşık 500 adet dairenin yer alacağı proje Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında hayata geçirilecek.

Makyol İnşaat Esenyurt Projesi!

Akbatı Alışveriş Merkezi 'nin karşısında yer alan Esenyurt Projesi yaklaşık 20 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Makyol İnşaat Esenyurt Projesi çizimleri seçim sonrasında hazırlatılması planlanıyor.

Makyol İnşaat Esenyurt projesine hazırlanıyor!

Makyol İnşaat, Beylikdüzü Makyol Yaşam'dan sonra Esenyurt'ta yeni projesine hazırlanıyor. Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında yer alan Makyol İnşaat Esenyurt projesinin çizimleri seçim sonrası hazırlatılacak...

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi SABRE Ödülleri'nde finalist oldu!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, SABRE Ödülleri'nde "Akbatı Yaşam Platformları" projesiyle "Yılın Şirketi" (Company Of The Year) kategorisinde finalist oldu. Akbatı AVYM 43 kişilik jürinin değerlendirmeleriyle finalist seçildi.

Esenyurt Akbatı Alışveriş Merkezi Haberi

Esenyurt Akbatı Alışveriş Merkezi

Alışveriş merkezi ve rezidanslarıyla kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyan ve yaşam merkezi olan Akbatı Esenyurt'un yıldızı oldu. Akmerkerkez projesinin de yaratıcısı olan dünyaca ünlü ABD'li Development Design Group DDG tarafından tasarlanan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi; tasarımı, iç avluları ve galerileriyle günümüz modern insanına hitap eden seçkin bir yaşamın simgesini temsil ediyor.


Konfor ve kalite anlayışını zirveye taşıyor


İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak hayata geçen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üzerinde yer alan 21 katlı Mavi Kule ve 11 katlı Yeşil Kule’de loft, pent-house, düz, dubleks ve teraslı olmak üzere toplam 348 rezidans bulunuyor. Yaşamın başladığı Akbatı Residences’ta rezidans sahiplerine özel, sosyal ve spor alanlarda kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, pilates, masaj odası, fitness odası...