02 / 05 / 2024

esenyurt arsa fiyatları 2015

esenyurt arsa fiyatları 2015

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Esenyurt ve Şişli'de 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 694 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

OSB'lerde arsa fiyatları düşecek!

OSB'lerde arsa fiyatlarının dile getiren Maliye Bakanı Naci Ağbal, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan işletmelerin bundan sonra belediyelere emlak vergisi ödemeyeceklerini müjdeledi.

Gaziantep'te arsa fiyatları neden yükseliyor?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk Gaziantep'te tek sorunun arsa fiyatlarının yüksek olmasını dile getirirken, ramazan ayından sonra arsa satışlarının artacağına dikkat çekti.

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları!

Toplam 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden meydana gelen Ödül İstanbul projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak. Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Eli Aseo: Arsa fiyatları satışı zor hale getirdi!

Bulvar İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Eli Aseo, emlakkulisi.com sektör buluşmaları toplantısında arsa fiyatları ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu...

Burdur Bucak'ta arsa fiyatları arttı!

Burdur Bucak'ta Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, bölgede kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını belirtti. Sayar, merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını söyledi.

İbrahim Ekşi: Arsa fiyatlarını indirmek lazım!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill Kat 54'te gerçekleşti. İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi yaptığı açıklamada arsa fiyatlarına dikkat çekerek, "Arsa fiyatlarını indirmek lazım." dedi

İzmir Torbalı'da konut ve arsa fiyatları arttı!

İzmir Torbalı'da ev fiyatları günden güne artarken, bu artışın temelinde arsa fiyatlarındaki fahiş yükselişin olduğunu belirtiliyor. Okan Alkan "Günümüzdeki konut alım-satım oranı geçtiğimiz yıllara göre düştü. Fakat referandumdan sonra piyasanın açılmasını bekliyoruz" dedi.

Gülyalı'da arsa fiyatları üç katına çıktı!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte bölgede arsa fiyatlarında artış yaşandı. Bu artış özellikle Gülyalı'da gerçekleşti.

Adana’da arsa fiyatları suni olarak artıyor!

Emlak Danışmanı Akif Altun, Adana’daki arsa fiyatlarının suni olarak arttığını dile getirdi. Altun, en karlı yatırımının arsa alımı olduğunu söyledi.

Arsa fiyatları her yıl yüzde 20 artıyor!

Gelişen bölgelerde hızlanan konut ve AVM projeleri, arsa fiyatlarında yükselişe neden oldu. Arsa almanın en iyi yatırım olduğu belirtiliyor.

İstanbul- İzmir Otoyolu güzergahında arsa fiyatları uçtu!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin geçtiği güzergahlarda arsa fiyatları yükselişe geçti.

Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

esenyurt arsa fiyatları 2015 Haberi

esenyurt arsa fiyatları 2015

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:


MARMARA EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SATILIK GAYRİMENKULLER (Bu taşınmazın satış ihalesi 25/08/2015 günü ilanda belirtilen saatte yapılacaktır.)


DOSYA NO: 34280109702

İLÇESİ: Esenyurt

MAHALLE/KÖY: Çakmaklı Mah.

SOKAK/MEVKİİ: 72. Sokak

PAFTA: F21d18c 

ADA NO: 331

PARSEL NO: 2

MİKTAR (m2): 4.723,83

HAZİNE HİSSESİ: Tam

CİNSİ: Arsa

TAHMİNİ BEDEL (TL): 5.669.000,00

GEÇİCİ TEMİNAT (TL): 1.133.800,00

İMAR DURUMU/NİTELİĞİ: Sanayi Alanı + Kısmen Yol

İHALE SAATİ: 13:20


BEYOĞLU EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SATILIK GAYRİMENKULLER (Bu taşınmazların satış ihalesi 25/08/2015 günü ilanda belirtilen saatte yapılacaktır.)


DOSYA NO: 34230101576

İLÇESİ:  Şişli

MAHALLE/KÖY: Mecidiyeköy (Esentepe) Mah.

SOKAK/MEVKİİ: Kore Şehitleri Cad.

PAFTA: 302

ADA NO: 1946

PARSEL NO: 128

MİKTAR (m2): 150,00

HAZİNE HİSSESİ: Tam

CİNSİ:Arsa

TAHMİNİ BEDEL (TL): 2.025.000,00

GEÇİCİ TEMİNAT (TL): 607.500,00

İMAR DURUMU/NİTELİĞİ: Şartnamede belirtilmiştir.

İHALE SAATİ: 14:40


1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz mallar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile yukarıda...