05 / 05 / 2024

esenyurt Emay Group İnşaat

esenyurt Emay Group İnşaat

Emay Group İnşaat Taahhüt Turizm İnsan Kaynakları Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emra Aytulum tarafından 100 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Level Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Level Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Maraşlı tarafından kuruldu.

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hayder M.F. Al-Obaıdı, Mohanad B.A. Al-Rubaye ve Mustafa S.M.S. Mohamed Salıh ortaklığında kuruldu.

Raman Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raman Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Oğuz ve Şaban Kaçmaz ortaklığında kuruldu.

Spectrum Group Turizm Danışmanlık Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectrum Group Turizm Danışmanlık Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Majd Al Shayah tarafından kuruldu.

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yel tarafından kuruldu.

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Koorosh Dıvanı tarafından kuruldu.

Eron Group Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eron Group Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.A. Khalaf tarafından kuruldu.

Usc İnternational Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Usc İnternational Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile paulus Adrianus Van Asselt ve Abdelfattah Hajjari ortaklığında kuruldu.

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Investment Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Almuso tarafından kuruldu.

Lue Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lue Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Constant Logbo Hooraka tarafından kuruldu.

esenyurt Emay Group İnşaat Haberi

esenyurt Emay Group İnşaat

Emay Group İnşaat Taahhüt Turizm İnsan Kaynakları Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emra Aytulum tarafından 100 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu. 


Emay Group İnşaat Taahhüt Turizm İnsan Kaynakları Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...