05 / 05 / 2024

esenyurt engelli okulu var mı

esenyurt engelli okulu var mı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2015-2016 eğitim öğretim döneminde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi okul ziyaretlerine ve eğitim desteklerine devam ediyor.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı.

Esenyurt konut mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta 2010 yılında mağdur edilen vatandaşlar birleşti ve bugün eylem yaptı. Eylemde engelli kontenjanında ev alan Tuncay K. isimli bir kişi inşaatın en üst katına çıkarak sesini duyurmaya çalıştı.

Esenyurt'ta Tamer Özyurt İlköğretim Okulu açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan 32 derslikli Tamer Özyurt İlköğretim Okulu, düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilerek ilk ders zili çalındı.

Esenyurt Tamer Özyurt İlköğretim Okulu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçe merkezi Bahçeyolu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nun 12 Ekim 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.

Esenyurt Sebahattin Zaim İlkokulu'da engelli sınıfı açıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2015-2016 eğitim öğretim döneminde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi okul ziyaretlerine ve eğitim desteklerine devam ediyor.

İPKB İstanbul'da 28 okulu yıkıp yeniden yapacak!

Olası bir depreme karşı İstanbul'daki okulların yeniden yapımını gerçekleştiren İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), 3'iü engelli okulu olmak üzere 28 okulu daha yıkıp yeniden yapacak.

İPKB, İstanbul'daki 28 okulu yıkıp yeniden yapacak!

Depreme karşı İstanbul'daki okulların yeniden yapımını gerçekleştiren İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), 3'ü engelli okulu olmak üzere 28 okulu daha yıkıp yeniden yapacak.

Esenyurt Bak Yapı İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt Kapadık Mahallesinde Bak Yapı İlköğretim Okulu’nun temeli dualarla atıldı. İş adamı Veysel Bakgör ardından söz alan İlçe Milli eğitim Müdürü Hasan Dal duygularını dile getirdi.

İPKB engelli öğrencilere depreme dayanıklı okul yapıyor!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Ataşehir, Bağcılar ve Beyoğlu ilçelerindeki engelli öğrencilere yönelik 3 okulu yıkıp yeniden yapacak.

Remzi Aydın engelli çocuklar için yaptırılan okulu inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çırçır’ı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Bu arada, engelli çocuklar için, hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan okulun inşaatını ve Asım Yıldız Parkı’nı da denetledi.

Esenyurt Belediyesi Suriye Kademoon Okulu açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından savaştan kaçan Suriyeli mülteci çocuklar için yapılan okul, törenle hizmete açıldı. Suriyeli öğrenciler okullarının açılış kurdelesini kendileri kestiler. Üzerlerinde Türk Bayrağı ile tiyatro oyunu sergileyen öğrenciler, izl

Suriye Kademoon Okulu, Esenyurt'ta açılıyor!

Esenyurt Belediyesi Suriye Kademoon Okulu bugün düzenlenen törenle hizmete açılıyor. İşte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşecek Suriye Kademoon Okulu'nun töreninin adresi ve saati...

esenyurt engelli okulu var mı Haberi

esenyurt engelli okulu var mı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2015-2016 eğitim öğretim döneminde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi okul ziyaretlerine ve eğitim desteklerine devam ediyor.


Göreve geldiği günden itibaren eğitime desteğini aralıksız sürdüren Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu engelli sınıfını açılışını Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ile birlikte gerçekleştirdi.


Belediyeden okula engelli sınıfı

Esenyurt Belediyesi tarafından otistik, zihinsel engelli ve down sendromlu engelli öğrenciler için Prof. Dr. Sebahattin Zaim ilkokuluna yapılan 8 şubeli özel engelli sınıflarını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt Kaymakam Ekrem İnci açarak öğrenciler sohbet ettiler.


Kadıoğlu, “Engellerini kaldırmak, boynumuzun borcudur”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Engelli öğrencilerimizin engellerini kaldırmak için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Onların tüm sorun, sıkıntılarını çözmek ve engellerini kaldırmak bizim boynumuzun borcudur. Devletimizin engellilere bakışı ve onlara desteği...