02 / 05 / 2024

esenyurt hz ali camii nerede

esenyurt hz ali camii nerede

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Hz. Ali Camii-Kapalı Pazar ve Otopark projesinin temelini attı. Kadıoğlu, “Temelini attığımız proje her ne kadar cami olarak görülse de altı otopark, üste de pazar alanı olacak” dedi...

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Europa Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Güven tarafından kuruldu.

Dare İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dare İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Boran Düzgün tarafından kuruldu.

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Batvan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batvan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Yorucu ve Muhtesin Uçar ortaklığında kuruldu.

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Yaşar Karaca tarafından kuruldu.

Emirlüks Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emirlüks Group İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Emir tarafından kuruldu.

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zohır Alrz tarafından kuruldu.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Esenyurt'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına izin verilmeyecek!

Dün İstanbul'da yaşanan sağanak yağıştan en çok etkilenen ilçe Esenyurt oldu. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ali Yerlikaya, "1272. Sokak'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Esenyurt’ta izinsiz bina yükseltme dönemi bitti!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ilçede imarda belirlenen ölçülerin dışına çıkılmasının mümkün olmadığını belirterek, “Geçmişi devletin çıkardığı afla temizleyelim. Bundan sonra 1 santimetre yükseklik, 1 santimetre genişlik, 1 metreküp fazla hafriyat yok” dedi.

Ali Akkanat ile Kamil Akkanat yeni şirket kurdu!

Beyak Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 112 milyon 544 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Ali Akkanat, Kamil Akkanat ve Feride Akkanat ortaklığında kuruldu.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

esenyurt hz ali camii nerede Haberi

esenyurt hz ali camii nerede


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Hz. Ali Camii-Kapalı Pazar ve Otopark projesinin temelini attı. Kadıoğlu, “Temelini attığımız proje her ne kadar cami olarak görülse de altı otopark, üste de pazar alanı olacak” dedi.


Esenyurt Atatürk Mahallesi’nde yer alan Hz. Ali Camii- Kapalı Pazar ve Otopark projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Temelini attığımız camimiz her ne kadar cami olarak görülse de altında otopark onun üstende de pazar alanı yapacağız. Camiyle beraber bölgemizde kuran kursu işlevi de görecek. Bu otopark hem bölge halkımıza hizmet verecek hem de gerektiğinde kurban kesimi alanı da olabilecek....