02 / 05 / 2024

Esenyurt kent haberleri

Esenyurt kent haberleri

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Balkan Göçmenleri Derneği tarafından Gazi Osman Paşa Parkında düzenlenen kahvaltı programına katıldı...Necmi Kadıoğlu 'Esenyurt modern kentleşme yönünde ilerliyor' dedi...

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Sönmez tarafından kuruldu.

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

1 Kent İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1 Kent İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sezgin tarafından kuruldu. 

Esenyurt yüksek binalarıyla Avrupai kent oldu!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kadıoğlu, Esenyurt'a ciddi büyüme olduğunu ve ilçenin sağlık ve turizm merkezi haline geldiğini belirtti.

Sağlık Kent Evleri'nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İstanbul Esenyurt'ta oturuma hazır olan Sağlık Kent Evleri projesinde kalan son 20 daire için yüzde 0,95 faiz oranıyla banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Esenyurt kent konseyi toplandı!

Kent Konseyi Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetiminde toplanan Esenyurt Kent Konseyi madde bağımlılığı, eğitim ve gençlik ile ilgili konuları ele aldı.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun İzsiz ve Haşem İzsiz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2126 Sokak'ta kuruldu.

Olcay Doruk Kent Esenyurt'ta 200 bin TL'ye!

Olcaylar Group İnşaat tarafından inşa edilen Olcay Doruk Kent 200 adet daireden meydana geliyor. 7 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor.

Engin Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Üzeyir Engin tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt, Fatih Mahallesi, 939.Sokak, C-2 Blok Apartmanı'nda kuruldu.

Esenyurt kent haberleri Haberi

Esenyurt kent haberleri

Kahvaltı programında Esenyurt Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Nejat Yurdal ve yönetimi, Başkan Kadıoğlu ile kahvaltılı iletişim toplantısında bir arada olmak, ilçede yapılan hizmetleri başkandan dinlemek için gerçekleştirildiğini belirtti. 


Kadıoğlu, “Bir şehirde olması gereken her hizmeti Esenyurt ’ta yaptık”

Esenyurt Gazi Osman Paşa Parkında düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantına katılan Başkan Kadıoğlu, Esenyurt ‘un modern kentleşme yönünde hızla ilerlediğini söyledi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “ Göreve başladığımız günden bu yana eğitim, sağlık, spor, ibadethane, yol, yeşil alan, kültür sanat gibi vatandaşımızın ihtiyacı olan birçok dev projeyi hayata geçirerek vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşımıza yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için projelerimizi sırasıyla gerçekleştiriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapmış olduğumuz Cumhuriyet Meydan projesi ile ilçemizi güzel görünüme kavuşarak aynı zamanda ulaşım ve trafik problemini büyük...