03 / 05 / 2024

Esenyurt kiralık arsa

Esenyurt kiralık arsa

Esenyurt Belediye Meclisi, 1 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek olağan toplantısında Fatih ve Talatpaşa Mahallelerinde bulunan 849,74 metrekare alanın satış, trampa ve kiraya verilmesi için Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na yetki verilmesini oylayacak.

İstanbul'da Türklere kiralık ev verilmiyor mu? Kiralık evlerde fazla para veren kazanıyor!

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

'Siyahilere kiralık daire veremiyoruz' diyen emlakçıyı CİMER'e şikayet ettiler!

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber ev kiralamak için Esenyurt’ta bir emlak ofisine giden Nagehan Essembion, “Siyahilere kiralık daire veremiyoruz” cevabı ile karşılaştı. Olay karşısında şok yaşayan genç kadın yaşadığı ırkçılığı CİMER’e şikâyet etti.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

İstanbul'da günlük kiralık ev operasyonu! 35 gözaltı!

İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen günlük kiralık ev operasyonunda 35 şüpheli gözaltına alındı. Ev sahiplerine de 10 bin 383 lira para cezası kesildi...

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Ahmet Kayhan: İstanbul'da kiralık ev fiyatları artacak!

REIDIN CEO'su Ahmet Kayhan,' Kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerden dışarıya doğru olan göç; hem kiralık konut arzında hem de kiralık konut değerleri üzerinde etkili oluyor. Kira değerlerinde hızlı bir artış olacağı öngörülebilir' dedi.

1930 Düyunu Umumiye karşısında kiralık büyük konak!

5 Ocak 1930 Cumhuriyet Gazetesinde Düyunu Umumiye'nin karşından olan büyük konağın kiralık olduğu ilan olmuş. Konağın yirmi odasının bulunduğu ve içinde dört ailenin ikamet ettiği aynı zamanda fanila ve çorap fabirkası olarak kullanılıyormuş

İstanbul'da kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti!

Kiralık evlere artan talep fiyatları da yukarı çekti. İstanbul genelindeki kiralık dairelerde son bir yılda yüzde 10'luk değer artışı yaşansa da kentsel dönüşüm projelerinin en fazla görüldüğü ilçelerde bu oran yüzde 40'a kadar yükseliyor...

Esenyurt kiralık arsa Haberi

Esenyurt kiralık arsa

Esenyurt Belediye Meclisi'nin 2014/Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 01.12.2014 tarihli 1. birleşiminin 1. oturumunun gündemi açıklandı. Buna göre Belediye Meclisi, Talatpaşa Mahallesi 140 Ada 9 Parsel 320,95 metrekare ve Fatih Mahallesi 2077 Ada 6 Parsel 528,79 metrekare alanlı taşınmazların satış, trampa ve kiraya verilmesi için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na yetki verilmesine ilişkin Emlak İstimlak Müdürlüğü'nün teklifini görüşecek. İşte o gündem;

  

GÜNDEM:


1- Açılış 


2- İmar Komisyonunda Bekleyen Gündem Maddesinin Görüşülmesi. 


3- Açık Semt Pazarlarının Kapalı Pazarlara Taşınmasına İlişkin İşletme Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.


4- Mülkiyeti Belediyemize Ait Olan Talatpaşa Mahallesi 140 Ada 9 Parsel 320,95 m2 Ve Fatih Mahallesi 2077 Ada 6 Parsel 528,79 m2 Alanlı Taşınmazların Satış, Trampa V e Kiraya Verilmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Emlak İstimlak Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.


5-...