20 / 05 / 2024

esenyurt modern kiralama

esenyurt modern kiralama

Dumankaya Modern'de stüdyo dairelerin kira bedeli 450 lira olarak belirlendi, projeden kira bedeli ve depozito ödeyerek kiralama yapılabiliyor

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Hamadan Gayrimenkul Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hamadan Gayrimenkul Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile H. Abdelrahman A. A. Alzaroonı tarafından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kral Karakoç ve Harun Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Atefeh Mollamohammadalı J. tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Modern Homes Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Modern Homes Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmouın Dames ve Saleh Alhuroob ortaklığında kuruldu.

Esenyurt'ta dükkanların çoğu Suriyelilere kiralanıyor!

Geçtiğimiz günlerde Fatih ve Esenyurt'a ikamet sınırlaması gelmişti. Alınan karardan memnun olduğunu dile getiren bölge halkı özellikle kiralama konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi kuruldu!

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Aziz Canoğlu tarafından kuruldu.

esenyurt modern kiralama Haberi

esenyurt modern kiralama

Esenyurt'ta 22 dönüm alan üzerinde inşa edilen Dumankaya Modern Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. 10 ve 13 katlı 6 blok halinde inşa edilen projede; stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri mevcut.


Esenyurt Dumankaya Modern'de 716 konut bulunuyor. Kiralama hizmetlerinin sunulduğu Modern'in yüzde 65'i yeşil alana ayrıldı.


Dumankaya Modern'de;

Stüdyo daireler 450 liradan, 

1+1 daireler 550 liradan,

2+1 daireler 750 liradan,

3+1 daireler 1000 liradan kiralanıyor. Projeden kiralama yapmak isteyenler kira bedeli ve depozito ödüyor.


Modern Bahçeşehir'de; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, koşu parkurları, 24 saat güvenlik, yansıma havuzları, 24 saat güvenlik, otopark ve manzara terasları bulunuyor.


444 7 222

www.dumankaya.com

Ceren...