10 / 05 / 2024

Esenyurt naim süeleymanoğlu spor tesisi açıldı mı

Esenyurt naim süeleymanoğlu spor tesisi açıldı mı

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Balkan Damlapark'ta son fırsat!

Balkan Damlapark, Karnur İnşaat tarafından Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Balkan, Naim Süleymanoğlu Caddesin'de yükseliyor. Balkan Damlapark projesinde son dairenin satışı devam ediyor. 

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta metruk bina yıkımı!

Esenyurt Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan metruk  binanın yıkılacağına ilişkin ilan yayınladı.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Ahmet Erkurtoğlu:  Sadece günü kurtarmak için geçici planlar yapılmamalı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Erkurtoğlu, "1999 Marmara Depremi’nden sonra binaları güvenli hale getirirken, toplanma alanlarını ve yeşil alanları kaybettik. İstanbul’un günü kurtarmak için geçici planlar yerine master plana ihtiyacı var. Kentsel dönüşümünde ise daha yolun çok başındayız" dedi...

Esenyurt naim süeleymanoğlu spor tesisi açıldı mı Haberi

Esenyurt naim süeleymanoğlu spor tesisi açıldı mı

Esenyurt Belediyesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ilçenin en büyük spor tesisine Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun ismini verdi.

Esenyurt Belediyesi'nde yer alan habere göre; spor tesisi, Naim Süleymanoğlu’nun üçüncü ölüm yıl dönümüne özel törenle hizmete açıldı. Düzenlenen törene Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, müdürler ve ilçe protokolü katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, Naim Süleymanoğlu’nun isminin verildiği Esenyurt’un en büyük spor tesisinin açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından Başkan Bozkurt ve beraberindekiler tesisi gezdi.

ESENYURT’UN EN BÜYÜK SPOR TESİSİ 

3 Olimpiyat, 7 Dünya ve 6 Avrupa Şampiyonluğu kazanan, 46 tane dünya rekoru kırarak ‘Asrın Sporcusu’ unvanını alan Naim Süleymanoğlu’nun ismi Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapılan Esenyurt’un en büyük...