06 / 05 / 2024

esenyurt okul projeleri

esenyurt okul projeleri

Eğitime verdiği desteği aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi, aynı gün içerisinde 4 okulun birden temelini attı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeye eğitim kurumu kazandırmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi.

Necmi Kadıoğlu'ndan 27 yeni okul müjdesi!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölünen yeni mahalleler için 8 Mart’ta seçilen yeni muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi. Kadıoğlu " 27 yeni okul yapmayı planlıyoruz. Yol ve altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık" dedi

Esenyurt’a yeni okullar geliyor!

Esenyurt ‘ta okul ihtiyacını karşılamaya yönelik önemli adımlar attıklarını belirten Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, “Tam 26 tane protokolü yapıyoruz. Dolayısıyla okul sayısı artıyor” dedi.

Esenyurt'a 24 yeni okul müjdesi!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak olan yeni okul projeleri hakkında görüştü...

Esenyurt Belediyesi trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak. Tahmini yatırım maliyeti 9 milyon 521 bin 639 TL olan okul ihalesi 17 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

esenyurt okul projeleri Haberi

esenyurt okul projeleri

Eğitime verdiği desteği aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi, aynı gün içerisinde 4 okulun birden temelini attı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeye eğitim kurumu kazandırmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi.


Esenyurt Belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Esenyurt’un çeşitli mahallelerinde düzenlenen temel atma töreninde 4 okulun aynı gün içerinde ilk harcı döküldü. Esenyurt’un çeşitli mahallelerinde gerçekleşen törenlere Ak Parti adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Reis Güzel, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve çok sayıda vatandaş katıldı.


ESENYURT’A 4 YENİ OKUL

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu göreve geldiği günden bu yana çocukların geleceğine en güzel yatırım olarak gördüğü eğitim kurumlarına hız kesmeden yenisini eklemeye devam ediyor....