26 / 05 / 2024

esenyurt okul yaptırma ihalesi

esenyurt okul yaptırma ihalesi

Esenyurt Belediye Başkanlığı tarafından Ardıçlı Mahallesi'nde arsa karşılığı okul yapımı işi 3 milyon 702 bin 212 TL'ye 13 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Merve Özbey babası adına okul yaptıracak!

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden şarkıcı Merve Özbey, babasının adını yaşatmak için Doğu Anadolu'da okul yaptıracak.

Öğretmenliği bırakıp müteahhit olan Rahmi Tokay, 33 yılda 13 okul yaptırdı!

Sakarya'da öğretmen okulunu bitirdikten sonra 6 yıl devam ettiği öğretmenliği bırakıp, müteahhit olan Rahmi Tokay, 33 yılda 13 okul yaptırdı.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

Ebru Yaşar, Bismil’de okul yaptırdı!

Diyarbakır Bismil'de okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrenciler için Ebru Yaşar, 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Mustafa Varank: Malatyalı iş insanları 5 okul yaptıracak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katıldı. Mustafa Varank, iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini belirtti...

Elazığlı hayırseverler 19 okul yaptıracak!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası vatandaşların ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi için hız kesmeden çalışmalara başlandı. Hayırseverlerin bölgede 19 okul yaptırdığı belirtildi...

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Kocaeli'de 3 adet okul yaptırılacak!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çayırova ve Gebze'de toplam 3 adet okul yaptırılacak. İhaleler 2 farklı günde gerçekleştirilecek...

Van Defterdarlığı arsa karşılığı 10 okul yaptırıyor!

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Van Erciş, Tuşba, İpekyolu ve Edremit'te 10 okul inşaatı yaptırılıyor. İnşaat ihalesi 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Kırşehir Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak...

Aydın Defterdarlığı 3 ilçede okul yaptırıyor!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 3 ilçede arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 28 Şubat'ta yapılacak..

esenyurt okul yaptırma ihalesi Haberi

esenyurt okul yaptırma ihalesi

ARDIÇLI MAHALLESİ 124 ADA 4 PARSEL SAYILI YERE TRAMPA (ARSA) KARŞILIĞI OKUL YAPIMI İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Esenyurt Belediye Başkanlığından:


1 - Ardıçlı Mahallesi 124 Ada 4 Parsel Sayılı Yere Trampa (Arsa) Karşılığı Okul Yapımı işi 2886 sayılı D.İ.K.’nun 51/g maddesine göre pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.

2 - Tahmini yatırım maliyeti: (Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Yaklaşık Maliyetlerine göre) 3.702.212,00-TL+KDV’ dir.

3 - Geçici teminat tahmini yatırım maliyetinin % 3’ü olan 111.066,36-TL’ dir.

4 - Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Fatih Mah. Doğan Araslı Caddesi Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi Giriş Kat Esenyurt/İSTANBUL adresinde bulunan Fen işleri Müdürlüğünde görülebilecek ve 5.000-TL karşılığında satın alınabilecektir.

5 - İhale 13.05.2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Fatih Mah. Doğan Araslı Caddesi Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi Giriş Kat Esenyurt/İSTANBUL adresinde,...