02 / 05 / 2024

esenyurt Öz Elit Yapı

esenyurt Öz Elit Yapı

Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi, Tülin Değirmenci tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Koray GYO Elit Residence'taki bağımsız bölümü 6.5 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO ekspertiz değeri KDV hariç 5 milyon 200 TL olan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada 48 parsel 17.kat (Elit Residence) 42 no'lu bağımsız bölümü KDV hariç 5 milyon 508 bin 474,60 TL'ye sattı.

Yeşil GYO Esenyurt'taki 68 bağımsız bölümü 55.5 milyon TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı!

Yeşil GYO, İstanbul ili Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 Parselde 63 adet, 2947 Ada 48-49 Parsellerde 5 adet olmak üzere toplam 68 adet 5.120 m2 bağımsız bölümü Kdv dahil 55 milyon 500 bin TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü!

Kara Süleyman’ın mirasçılarına güzel haber geldi. Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü ve 16 mahalleyi ve en az 50 bin kişiyi ilgilendiren karar Yargıtay’dan çıktı...

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Esenyurt ve Beylikdüzü'ne neden yatırım yapmalı?

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Konutta en hızlı amortisman süresi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde!

TUVİMER araştırmasına göre, İstanbul'da konut amortisman süresi en kısa olan ilçelerin başında 17 yıl ile Esenyurt ve Beylikdüzü geliyor.

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

Esenyurt-Beylikdüzü hattında projelerin hareketliliği sürüyor!

Her noktaya ulaşım kolaylığı sağlanan Esenyurt-Beylikdüzü hattında gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor.

esenyurt Öz Elit Yapı Haberi

esenyurt Öz Elit Yapı

Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi, Tülin Değirmenci tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu. 


Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi iş konusu; Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan yapı yönetimi faaliyetleri apartman ve site yöneticiliği mobil ev alanlarını müşterek mülkiyeti konutların, devre mülklerin , ikamet amaçlı olmayan mülklerin  vb. yönetimi faaliyetleri. Kat mülkiyetine bağlanacak yapıların, tapuya tescil edilmek üzere yönetim planlarını hazırlar. Yönetim planı , kat mülkiyeti ilişkilerinin yönetimi konularını düzenleyecek, bu yönetimlerden doğabilecek sorunların çözümlerini gösteren kurallar içerecek, kat maliklerinin ve haleflerinin yönetime ilişkin hukuki durumlarının belirlenmesi ve bu sıfatla ya da sair suretle kat mülkiyeti ilişkilerine taraf veya dahil olanların yetki, ödev ve sorumluluklarını...