02 / 05 / 2024

Esenyurt Özel Reyap Hastanesi

Esenyurt Özel Reyap Hastanesi

Çorlu'da hizmet veren Özel Reyap Hastanesi Esenyurt'ta inşaat çalışmalarına başladı. Daha önce 45 yatak kapasiteli olarak planlanan Esenyurt Özel Reyap Hastanesi'nde yatak sayısı 250'ye çıkarıldı...

Arnavutköy ve Esenyurt 1/100000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Arnavutköy ve Esenyurt İlçeleri 1/100000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı Özel Endüstri Bölgelerine İlişkin 25.09.2020 tasdik tarihli Plan değişikliği askıya çıktı.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü!

Kara Süleyman’ın mirasçılarına güzel haber geldi. Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü ve 16 mahalleyi ve en az 50 bin kişiyi ilgilendiren karar Yargıtay’dan çıktı...

Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi!

Mavera Sefa Evleri kişiye özel ödeme seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peki Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı'da lansmana özel 60 ay vade imkanı!

Meydan Ardıçlı Evleri'nde lansmana özel cazip fırsatlar sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen proje Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer alıyor...

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Cigerci tarafından kuruldu.

Reyap İnternational Esenyurt Eylül'de açılıyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Reyap İnternational, Eylül'ün ikinci haftasında kapılarını açıyor. Yeşilkent mahallesinde yer alan hastane 250 yatak kapasitesine sahip.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat; Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yer alan konut projelerinde 33’üncü yılına özel kampanya yaptı.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.

Nlogo Esenyurt Özyurtlar ödeme şekli!

Nlogo Esenyurt Özyurtlar projesinde Ramazan ayına özel kampanyalı fiyatlarla satışlar yapılıyor. Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Esenyurt Özel Reyap Hastanesi Haberi

Esenyurt Özel Reyap Hastanesi


Tekirdağ Çorlu'da hizmet veren Özel Reyap Hastanesi İstanbul Esenyurt'ta 250 yataklı hastane inşa ediyor. 45 yatak kapasiteli olarak planlanan Özel Reyap Hastanesi Esenyurt projesi 250 yatak kapasitesine çıkarıldı.


4 bin 747 metrekare alanda yükselen Özel Reyap Hastanesi Esenyurt projesinde 31 bin 254 metrekare kapalı alan bulunuyor. Hafriyat çalışmaları devam eden Özel Reyap Hastanesi Esenyurt projesinin temel pabuçları atıldı.


Yeşilkent Mahallesi'nde Nazım Hikmet Bulvarı'na 135 metre mesafede yükselen Özel Reyap Hastanesi Esenyurt projesinin etrafında Fiyapı Evleri, Vizyon Koleji, Bura Rezidans bulunuyor. 


Özel Reyap Hastanesi Esenyurt'ta Acil Servis Hizmeti, Ambulans Hizmeti, Dahiliye, Çocuk, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahisi, KBB, Cildiye, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Göz, Üroloji, Ortopedi, Fizik Tedavi, Psikiyatri, Gastroenteroloji,  Çocuk Cerrahisi,...