19 / 05 / 2024

esenyurt rehabilitasyon merkezi açılışı

esenyurt rehabilitasyon merkezi açılışı

Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 5 yıldızlı otel tarzında yapılarak 1800 öğrenci kapasitesi ile tören eşliğinde açıldı

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi 31 Mart'ta!

Diyarbakır, Sur Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Küçükçekmece Hayvan Rehabilitasyon Merkezi projesine tepki!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Esenyurt Modern Sanayi Merkezi yerli ve yabancı yatırımcıları hedefliyor!

Alzamil-Etiman-Haliç Sanayi Kooperatifi işbirliğiyle Esenyurt'ta gerçekleştirilen Modern Sanayi Merkezi, yerli ve yabancı yatırımcıları hedefliyor...

esenyurt rehabilitasyon merkezi açılışı Haberi

esenyurt rehabilitasyon merkezi açılışı


 Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılış kurdelesini, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu öğrencilerle beraber keserken şu açıklamalarda bulundu: 


Esenyurt’ta 4 bin civarında engelli var. Engelliler için yatırımlar hepimiz için çok anlamlıdır.


Eğitimci Turan Soytaş, Mimar Şinasi Doğan ile inşaatçı Bülent Volgan, Levent Volgan ve Hüseyin Soytaş’ın ortağı oldukları Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, toplam 3 milyon 500 bin TL’ye mal oldu.


Servis hizmeti de var


19 Mayıs Bulvarı’ndaki 4 katlı merkez derslik, toplantı ve rehabilitasyon odaları, oyun parkı ve dinlenme alanlarından oluşuyor. Merkezde çocuklar için öğrenme güçlüğü, zihinsel gelişim destekleme, bedensel gelişimi destekleme, gelişim bozuklukları ve işitme programı, aileleri içinse aile terapisi ve psikolojik danışmanlık hizmetleri veriliyor. Çocuklar haftada iki gün, birer saatlik eğitim programları için evlerinden servisle alınıp, program bitiminde...