28 / 04 / 2024

esenyurt satılık ev fiyatları

esenyurt satılık ev fiyatları

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Esenyurt’ta konut fiyatlarının 2016 ağırlıklı bölge ortalamasının 3.500 TL/ metrekare, Beylikdüzü’nde ise 4.750 TL/metrekare olarak tespit ettiklerini kaydediyor.

Necmi Kadıoğlu: Esenyurt'taki dayanıklı evlere akım var!

Esenyurt EXPO 2015 Sanayi Etkinliği düzenlenen açılış töreninin ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Kadıoğlu, "İstanbul içinden Esenyurt’taki dayanıklı, yeni depreme göre yapılmış binalara bir akım var. " dedi.

Esenyurt satılık ev fiyatları!

Esenyurt'taki satılık ikinci el daire fiyatlarını sizler için araştırdık. Esenyurt satılık daire fiyatları 70 bin TL'den başlıyor....

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev!

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 2 bin 679 adet konut ve 100'den fazla mağaza yer alıyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin metrekarelik ticaret alanına sahip projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Denizli Sinpaş Aqua City satılık ev fiyatları!

Denizli Sinpaş Aqua City satılık ev fiyatları 193 bin liradan başlayarak değişiyor. Denizli Sinpaş Aqua City projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması hedefleniyor...

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

West Gate Residence Ankara satılık ev!

West Gate Residence Ankara satılık ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Toplamda 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazasından oluşan proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Cathay Sone İstanbul satılık ev!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 6 blok şeklinde yükseliyor. Cathay Sone İstanbul satılık ev tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Babacan Premium Esenyurt satılık ev!

Babacan Premium Esenyurt satılık ev fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Ödeme planı kapsamında 40 ay vade farksız taksit uygulanan proje E-5'e 100 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Topkapı Beyaz Park satılık ev!

Toplam 100 milyon TL'lik yatırımla yükselen proje toplam 370 daireden oluşuyor. Topkapı Beyaz Park satılık ev tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

360 Kurtköy satılık ev fiyatları!

51 bin 156 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen 360 Kurtköy satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Eston Şehir Mahallem satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir'de 315 adet bağımsız birimden meydana gelen Eston Şehir Mahallem satılık ev fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yooistanbul satılık ev!

Yooistanbul satılık ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Evleri Beşiktaş projesinde konut teslimlerinin Aralık 2016 tarihinde yapılması planlanıyor...

Boskan İnşaat Bosspoint Esenyurt satılık!

Toplam 425 daire ve 17 dükkanın yer aldığı proje toplam 10 bin 729 metrekare alana yayılıyor. Boskan İnşaat Bosspoint Esenyurt satılık daire tipleri 1+1,2+1 olarak tasarlandı.

Yooistanbul Ortaköy satılık ev!

Yooistanbul Ortaköy satılık ev fiyatları 950 bin dolardan başlıyor. 5 katlı 11 blok halinde inşa edilen projede daire teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

esenyurt satılık ev fiyatları Haberi

esenyurt satılık ev fiyatları

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Esenyurt ve Beylikdüzü hattında ulaşım bağlantılarının bölgeye erişilebilirliği artırması ve erişilebilir birim değerli konutların üretilebilmesi nedeniyle bu iki bölgede prestijli inşaat firmalarının rezidans ve nitelikli konut geliştirdiğini belirtiyor.


Entegre ulaşım ağları talebi ve fiyatları artırıyor

Esenyurt’un İstanbul ulaşım sisteminin omurgasını oluşturan E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun orta aksında kolay erişilebilir bir noktada konumlandığını ifade eden Yazıcı, bölgenin konut dokusunda güvenlikli ve sosyal imkânları olan site tipi projelerin görüldüğünü kaydediyor. Yazıcı, bölgenin Atatürk Havalimanı ve alışveriş merkezlerine yakın olmasının konut piyasasını hareketlendiren en önemli faktörler olduğunu belirtiyor. Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının bölgeye olan talebi daha da artırmasının beklendiğini söyleyen Yazıcı, Mahmutbey istasyonunun Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy ve Kabataş-Mahmutköy raylı sistem hatlarıyla entegre olmasıyla birlikte bölgedeki konut fiyatlarında ikinci...