10 / 05 / 2024

 esenyurt spor yatırımları 

 esenyurt spor yatırımları 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Camal Ibrahım tarafından kuruldu.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

 esenyurt spor yatırımları  Haberi

 esenyurt spor yatırımları 

Esenyurt Belediyesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ilçenin en büyük spor tesisine Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun ismini verdi.

Esenyurt Belediyesi'nde yer alan habere göre; spor tesisi, Naim Süleymanoğlu’nun üçüncü ölüm yıl dönümüne özel törenle hizmete açıldı. Düzenlenen törene Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, müdürler ve ilçe protokolü katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, Naim Süleymanoğlu’nun isminin verildiği Esenyurt’un en büyük spor tesisinin açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından Başkan Bozkurt ve beraberindekiler tesisi gezdi.

ESENYURT’UN EN BÜYÜK SPOR TESİSİ 

3 Olimpiyat, 7 Dünya ve 6 Avrupa Şampiyonluğu kazanan, 46 tane dünya rekoru kırarak ‘Asrın Sporcusu’ unvanını alan Naim Süleymanoğlu’nun ismi Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapılan Esenyurt’un en büyük...