27 / 04 / 2024

Esenyurt yaşam

Esenyurt yaşam

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün ''Esenyurt'ta yaşam'' konusunu ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım bilgilerine göre proje; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim bilgileri!

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Gül Yapı Gülpark Yaşam projesi 564 adet daireden meydana geliyor.

Esenyurt Gülpark Yaşam nerede?

Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri Gül Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Gülpark Yaşam projesi 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Esenyurt Gülpark Yaşam nerede?

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim!

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Esenyurt Gül Park Yaşam projesinin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri fiyatları!

Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 564 konuttun yer aldığı Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyat!

Toplamda 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Park Yaşam projesinde 564 adet konut bulunuyor. İşte Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyat listesi...

Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Gül Park Yaşam Konutları 'nda yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat!

Metrobüse 5 dakika, Tem otoyoluna ise 1 dakika uzaklıkta yükselen Gül Park Yaşam projesi Gül Yapı imzası ile inşa ediliyor. İşte Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi...

Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri teslim tarihi!

İstanbul Esenyurt 'ta hayata geçirilen Gül Park Yaşam Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

Esenyurt yaşam Haberi

Esenyurt yaşam

Sizlerinde bildiği gibi zaman zaman İstanbul’da; İstanbul’ un ve hatta Dünyanın ilgisini çeken bölgeleri mercek altına alıyor “ yatırım ve yaşam kararlarınıza “ ışık tutuyorum.


İstanbul’ da Bir çok şansın bir araya geldiği yere; ben ESENYURT diyorum. 19. yüzyılın başlarında Ekrem Ömer Paşa'ya ait çiftlik toprağında kurulan bu yerleşme, buranın hissedarlarından olan Eşkinozgillerden; Eşkinoz, 1967'de Esenyurt adını almıştır.


2008 yılında ilçe statüsü kazanan Esenyurt, doğusunda Avcılar, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Arnavutköy ve güneyinde Beylikdüzü ilçeleri ile komşudur. Esenyurt yerleşim yeri bütünü, Marmara bölgesinin Trakya alt bölgesinde, İstanbul Metropolitan alan sınırları içerisinde yer almaktadır. Bu bölgenin doğusunda Küçükçekmece Gölü, batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Hoşdere mahallesi, Bahçeşehir ve TEM Karayolu, güneyinde Firuzköy ve E-5 Karayolu bulunmaktadır.


Bahçeşehir-Büyükçekmece- Beylikdüzü üçgeninin tam ortasında yer almasına rağmen yıllar önce,...