27 / 04 / 2024

Esenyurt yatırımları

Esenyurt yatırımları

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Esenyurt sağlık turizmiyle atağa kalkıyor!

İstanbul'un konut ve gayrimenkul alanında merkez olan ilçesi Esenyurt şimdi de sağlık turizmiyle gündemde.Sağlık turizmi yatırımcılarının dikkatini çeken ilçe Başkanı Kadıoğlu,''Esenyurt kaplıcalar diyarı olacak''dedi.

Esenyurt yüksek binalarıyla Avrupai kent oldu!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kadıoğlu, Esenyurt'a ciddi büyüme olduğunu ve ilçenin sağlık ve turizm merkezi haline geldiğini belirtti.

Esenyurt'a 24 yeni okul müjdesi!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak olan yeni okul projeleri hakkında görüştü...

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Camal Ibrahım tarafından kuruldu.

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Özer Bulut tarafından kuruldu. 

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Cigerci tarafından kuruldu.

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi, Bulut Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Sudoku Turizm Yatırımları ve İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Sudoku Turizm Yatırımları ve İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi, Özdoğan Karagedik Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Esenyurt, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Icanbuy Uluslararası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Icanbuy Uluslararası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hasan Hüseyin Büyükçelik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da Esenyurt, Ginza Corner Plaza'da kuruldu.

Esenyurt yatırımları Haberi

Esenyurt yatırımları


Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede yapımı devam eden belediyeye ait inşaatlarda denetimler yaptı. Esenyurt Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Alatepe, projelerin inşaat aşamalarını yerinde tespit ederek müteahitlerden işlerin hızlandırılmasını ve zamanında bitirilmesini söyledi.  Alatepe gerçekleştirdiği açıklamada, “Şantiyeleri denetledik. İşlerin bitiş tarihlerine büyük önem veriyoruz.  Halkımızın yapılan işlerin bitiş tarihlerini önceden bilmelerini istiyoruz. Bu konuda hassasız. Bunları bir an önce halkın hizmetine sunmayı arzuluyoruz.” diye konuştu.

Alatepe, incelemelerin ardından şöyle konuştu “ Şu anda ilçede spor kompleksi, pazar alanı, okul, cami gibi 30-35 şantiyede inşaatlar sürüyor. 30 Kasım’da Esenyurt’ta belediyenin gerçekleştirdiği bir iki okul ve cami haricinde inşaat kalmayacak. Tabii yeni yapılmaya başlayacak inşaatlar bunun dışında. Hepsinin tarihlerini belirledik. 1 Aralık itibarıyla tüm asfaltlar bitecek. Çukurlar dolacak...