17 / 05 / 2024

esenyurt yenikent kapalı pazarı

esenyurt yenikent kapalı pazarı

Yeni kent Mahallesinde, beş bin metre kare alan üzerine kurulan kapalı pazar ve otopark Esenyurt’ ta yapımı tamamlanan kapalı pazarlardan dördüncüsü olarak Esenyurtluluarın hizmetine açıldı...

Esenyurt Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira ve ecrimisil ücretini almayacak!

Esenyurt Belediye Meclisi Eylül ayı oturumlarında koronavirüs salgını boyunca kapalı kalan belediyeye ait iş yerlerinin kiracılarından, biriken ecrimisil ve kira ücretlerinin alınmaması kararı verildi.

Reysaş kapalı depo alanını 310 bin metrekare artıracak!

2017 yılı içerisinde Esenyurt, Orhanlı 6, Çayırova 12 ve 13, Lüleburgaz projelerini bitirmeyi hedefleyen Reysaş, bu projeler bittiğinde kapalı depo alanını 310 bin metrekare daha artmış olacak.

Kayseri Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı açıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İhmam İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhmam İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Almgamer İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almgamer İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Saıd Abou Altout tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, 666 Sokak'ta kuruldu.

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Musa Kuy Şube Müdürlüğü'nde 11 Ocak'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde açıldı.

Çankaya Peyzaj Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çankaya Peyzaj Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nuri Çankaya, İbrahim Çankaya ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Esenyurt TEM 34 nerede?

2 etap şeklinde inşa edilen projed Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Projenin 200 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Peki Esenyurt TEM 34 nerede?

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Zemin Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Türkan Özgül tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı'nda kuruldu.

Demsu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilent Susuz ve Duygu Demirkazık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

SSŞ İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SSŞ İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Süleyman Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi 'nde kuruldu.

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı!

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bilim ve Teknoloji projeleri, Esenyurt Belediyesi Zübeyde Hanım Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle sergilendi.

Esenyurt Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi spor gösterileri, protokol konuşmaları ve okunan duaların ardından vatandaşların hizmetine açıldı.

esenyurt yenikent kapalı pazarı Haberi

esenyurt yenikent kapalı pazarı


Yapımı tamamlanan proje ve yatırımların bir biri ardına açılışları yapılan Esenyurt’ ta bir yeni bir tesis daha halkın hizmetine sunuldu. Yeni kent Mahallesinde, beş bin metre kare alan üzerine kurulan kapalı pazar ve otopark Esenyurt’ ta yapımı tamamlanan kapalı pazarlardan dördüncüsü olarak Esenyurtluluarın hizmetine açıldı. 


Binlerce Esenyurtlunun katılım sağladığı açılışa İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.


Esenyurt Belediyesi folklor ekibinin sergilediği halk oyunları ile başlayan açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti. Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay mahalle halkı adına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na çiçek takdim etti.


Kadıoğlu ‘Beş yıl daha hizmetinizde olacağım’


Esenyurt’ ta yirmi mahallenin yirmisinde kapalı pazar projesi çalışmalarının...