27 / 04 / 2024

esenyurta okul mu yapılacak

esenyurta okul mu yapılacak

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 'nun makamında gerçekleşen toplantıda Esenyurt ‘ta yapılacak olan 24 yeni okul protokolleri incelenerek teknik konular hakkında istişareler yapıldı.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Muğla'da okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı mecliste!

Muğla ilinde bulunan okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşuyor!

Balıkesir’in Havran ilçesi Kocaseyit Mahallesinde yetersiz gelen okul binası yanına 8 derslikli yeni okul binası yapımına yakında başlanıyor. Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşmuş olacak. 

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Muğla Milas'ta 7 bin 300 metrekarelik arsa bağışı!

Muğla Milas Boğaziçi Mahallesi'nde eğitim için arsa bağışı yapıldı. Okul yapımı için bağışlanan 7 bin 300 metrekarelik arazi değerlendirilmeye alındı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla'da üniversiteli inşaat işçisi çatıdan düşerek öldü!

Muğla'da okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı inşaatın çatısından düşen Süleyman Demirel Üniversitesi son sınıf öğrencisi yaşamını yitirdi.

Muğla’da 12 özel okul kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

esenyurta okul mu yapılacak Haberi

esenyurta okul mu yapılacak

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak olan yeni okul projeleri hakkında görüştü. Kahvaltıda bir araya gelinen eğitim ve okul yapımı toplantısına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve belediye başkan yardımcıları da katılım sağladı.

Başkan Kadıoğlu’nun makamında gerçekleşen toplantıda Esenyurt ‘ta yapılacak olan 24 yeni okul protokolleri incelenerek teknik konular hakkında istişareler yapıldı. 


Esenyurt diğer İlçelere örnek…

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yeni okullar ile ilçede eğitim seviyesini ve kalitesini daha da yukarıya çekmek istediklerine vurgu yaptı. Başkan Kadıoğlu, yeni okul projeleri için İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade...