07 / 05 / 2024

Eser Çelepçıkay kimdir

Eser Çelepçıkay kimdir

Milliyetemlak.com Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eser Çelepçıkay "Gözlükle gayrimenkul gezme devrini başlattık. Ek olarak sadece gözlükle değil, masaüstü ve mobil site aracılığıyla da daha kaliteli ve 360 derece çekimden üstün bir deneyim sunuyoruz"

Sanal gerçeklik gözlüğü ile gayrimenkul gezme devri başladı!

Milliyetemlak.com Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eser Çelepçıkay "Gözlükle gayrimenkul gezme devrini başlattık. Ek olarak sadece gözlükle değil, masaüstü ve mobil site aracılığıyla da daha kaliteli ve 360 derece çekimden üstün bir deneyim sunuyoruz"

Eser Köken İşleyici kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

Çağrı Küçükay kimdir?

Ortağı olduğu Arten DC bünyesinde sürdürmekte olan Mimar Çağrı Küçükay kimdir? Çağrı Küçükay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Çağrı Küçükay..

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Gebze Osman Hamdi Bey’in Kayıkhanesi restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, resim sanatında pek çok eser ortaya çıkaran ve Eskihisar’da müzesi bulunan Osman Hamdi Bey’in Müzesi’nin yanında yer alan kayıkhanesi restore ediliyor.

Gaip kimdir?

Medeni Kanun gereğince, kendisinden uzun zamandır haber alınamayan, kayıp ve ölmüş olma olasılığı yüksek olan kimseler hakkında gaiplik kararı alınabiliyor. Peki, gaip kimdir? Gaiplik kararı nasıl alınır?

Kayıp 211 eser imar planına işleniyor!

Birçok medeniyete beşiklik etmiş Fatih'te binlerce tarihi eser bulunmakta. Eserlerin birçoğu ayakta, ancak bazıları zamana yenik düşmüş ve yok olmuş. Kayıp 211 eser imar planına işleniyor.

İbrahim Çelepöven kimdir?

Mimar İbrahim Çelepöven kimdir? Mimar İbrahim Çelepöven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar İbrahim Çelepöven, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İbrahim Çelepöven...

Eser Gültekin kimdir?

Mimar Eser Gültekin kimdir? Mimar Eser Gültekin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Eser Gültekin, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Eser Gültekin...

Sema Eser Özsaruhan kimdir?

Mimar Sema Eser Özsaruhan, İTÜ Mimarlık'tan 1991'de mezun oldu. Sema Eser Özsaruhan, Mimar Murat Kader ile mimarlık ofisi İki Design Group'u 1995'te kurdu. Peki Sema Eser Özsaruhan kimdir? İşte biyografisi...

Murat Kader kimdir?

Halen 1995 yılında Sema Eser Özsaruhan ile kurdukları İki Design Group kapsamında yurtiçi ve yurtdışında mimari tasarım ve uygulama çalışmalarını sürdüren Mimar Murat Kader kimdir?

Coşkun Yılmaz kimdir?

Türkiye’de 86, yurtdışında 49 projeyi hayata geçiren Kayı İnşaat’ın ortaklarından olan Coşkun Yılmaz kimdir? Coşkun Yılmaz, ne zamandan beri inşaat sektörünün içinde? Kayı İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir?

İlhan Adiloğlu kimdir?

Nijerya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu olan İlhan Adiloğlu kimdir? İlhan Adiloğlu, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Eser Çelepçıkay kimdir Haberi

Eser Çelepçıkay kimdir

Milliyetemlak.com Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çelepçıkay:  Artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik kavramlarıyla tanıştığımız bugünlerde, Milliyetemlak.com olarak sektörde bir ilki başardık ve gözlükle gayrimenkul gezme devrini başlattık. Ek olarak sadece gözlükle değil, masaüstü ve mobil site aracılığıyla da daha kaliteli ve 360 derece çekimden üstün bir deneyim sunuyoruz"



Milliyetemlak.com Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eser Çelepçıkay, evleri sanal olarak döşeme şansının yakın gelecekte hayata gireceğini söyledi. Çelepçıkay, dijitalleşen dünyada müşterilerin beklentileri ve taleplerinin değiştiğini kaydetti. Bu her sektörü etkilediği gibi gayrimenkul piyasasını da değiştirerek, dijital dönüşüm süreci içine girildiğini aktaran Çelepçıkay, bu yenilenme ihtiyacının artık vazgeçilmez bir unsur olduğunu dile getirdi.


Çelepçıkay, yeni dijital dinamiklere hakim olmak, aynı zamanda stratejik olarak bu gelişmeleri marka dünyalarına entegre etmenin...