29 / 04 / 2024

Esin Tercan

Esin Tercan

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Esin Tercan Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy'de açıldı.

Tercan Sağlam Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercan Sağlam Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esin Tercan, Mustafa Sağlam tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

TOKİ Erzincan Tercan kura çekimi sonucu 05.10.2021!

TOKİ Erzincan Tercan kura çekimi sonucu 05.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan Tercan kura çekimi sonucu 05.10.2021 ve proje detayları...

TOKİ Erzincan Tercan başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Erzincan Tercan başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan Tercan başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Erzincan Tercan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Tercan projesi için başvuru dönemi başladı.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Mehmet Hakan Tercan kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Hakan Tercan'ın biyografisi...

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Mustafa Tercan kimdir?

Esas Holding CFO’su Mustafa Tercan kimdir? Mustafa Tercan hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tercan'ın biyografisi...

Mustafa Tercan, Esas Holding CFO’su oldu!

20 yıl önce Şevket Sabancı ve ailesi tarafından kurulan Esas Holding’in yeni CFO’su Mustafa Tercan oldu. 

Tercan Dekorasyon Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercan Dekorasyon Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Korkmaz tarafından kuruldu. 

TOKİ Erzincan Tercan 351 konut ihalesi yarın!

Erzincan Tercan İlçesi Camiişerif Mahallesi 2 Etap 351 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Esin Tercan Haberi

Esin Tercan

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Esin Tercan Şube Müdürlüğü'nde 450 bin  TL sermaye ile 29 Aralık'ta Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy'de açıldı. 


Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi adres: Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy...