22 / 05 / 2024

esin tümer Evinizi Geziyorum

esin tümer Evinizi Geziyorum

Oran'da Özçelik İmaj ve Tan şirketleri ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım'ın projesi One Tower, görece yeni bir doku ve bölgenin tek AVM'sinin yanı başında oldukça iddialı teknolojik dili ile karşımıza çıkıyor. Projedeki kulelerin yüksekliği 185 metre...

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çinpolat Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tümer ve Selami Çinpolat ortaklığında kuruldu.

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Electrolux 800 serisi şarjlı süpürge ne kadar? Electrolux 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Tüm evinizi tek seferde kolayca temizleyin diye Elektrolux 800 serisi kablosuz süpürgeyi üretti. Şehir yaşamının dağınıklı ve hızına uygun olarak tasarlanmış güçlü ve uyarlanabilir şarjlı süpürgeyi keşfedin. İşte, 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Temizlik yapmayı sevdiren süpürge! Yeni Electrolux 800 Serisi Şarjlı Süpürge 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tüm evinizi tek seferde temizleyin veya ara sıra oluşan dağınıklığı en ince ayrıntısına kadar inanılmaz bir titizlikle temizlemek istemez misiniz? Bugünün yaşam şekli için tasarlanmış güçlü ve uyarlanabilir şarjlı süpürgeyi keşfedin. Işte 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tüm evinizi BİM’den yenileceksiniz! Yeni katalogda yok yok.. BİM 9 Eylül fiyat listesi..

BİM market yeni haftaya yepyeni ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınlayarak başladı. Pek çok farklı ürünlerin yer aldığı katalog 9 Eylül Cuma gününden itibaren geçerli olacak.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

esin tümer Evinizi Geziyorum Haberi

esin tümer Evinizi Geziyorum

Oran, 1150 rakımı ile Ankara'nın en yüksek lokasyonlarından biri. Ulustan gelip Kızılay'a oradan Çankaya'ya uzanan kentin kuzey-güney yönündeki protokol aksı, Turan Güneş Bulvarı ile Oran'a doğru yönlenmiş durumda. 


EN ÜST KATTAKİ DE BALKONUNU KULLANABİLİYOR 

Yüksek bloklarda yaşam, geleneksel apartman dairelerinden farklı çözümleri gerektirir. 

Projelendirme aşamasında alınacak kararlar yaşam kalitesi için oldukça kritiktir. Maliyetler bu anlamda geleneksel sistemlerden yüksektir. 

One Tower, hem bölgenin rakımı nedeniyle hâkim rüzgâr yönü hem de kendi geometrisinden kaynaklanan yakın çevre biyoklimatik değişiklikleri, yabancı uzmanların da görüşlerini alarak projeye yansıtmış. 

İngiliz firmasının rüzgâr deneylerini çalıştığı kulede en üst katta oturan ev sahibi dahi balkonunu güvenle kullanacak. 


KASIM 2015'TE BİTECEK 350 MİLYONLUK YATIRIM

Başkent Ankara'nın Oran semtinde yükselen One Tower yaklaşık 16 bin metrekare alan üzerinde, 2+1,3+1, 4+ seçenekleri ile 12 ayrı tipte 302...