10 / 05 / 2024

esin yapı 250 milyon dolarlık yatırım

esin yapı 250 milyon dolarlık yatırım

Zincirlikuyu'da hayata geçirdiği İstanbloom projesin zincire dönüştürmeyi planlayan Esin Yapı, 2014 yılında 250 milyon dolar yatırımla inşa etmek istediği yeni projesi için arazi arayışında...

Bakan Özhaseki açıkladı: Yerinde dönüşüme 250 bin başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, 250 bin başvuru yapıldığını duyurdu. 

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Kira ödemekte zorluk çekiyorsanız bu habere dikkat! Aylık 5 bin 250 TL kira yardımı yapılacak

Kirasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için tek şartla aylık 5.250 TL kira yardımı yapılacak. Kira yardımı haberiyle binlerce kişi sevince boğuldu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, aylık 5 bin 250 TL kira katkısının verileceğini ilan etti.

Kanal İstanbul çevresine yapılacak 27 bin 250 konutun imar uygulaması askıda!

Kanal İstanbul’un çevresinde, Arnavutköy Baklalı’da yapılacak toplam 27 bin 250 konutun net arsa tapularının belirlenip inşaat ruhsatı alınmasının önünü açacak imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Kutup Pazarlama mağazalarından 250 TL’lik alışveriş yap, 1953 model Dodge kazanma fırsatı yakala

Alışveriş yapıp 1953 model bir Dodge kazanmak ister misiniz? 1 Eylül ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Kutup Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye ait tüm mağazalardan aynı gün içinde ve tek seferde 250 Türk Lirası ve katları tutarında alışveriş yapanlar arasındaki bir kişiye çekilişle ikinci el klasik b

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Bankalar arasında emeklilere yönelik promosyon yarışı giderek kızışıyor. Promosyonda yeni çıtayı 5 bin 500 TL seviyesine çıkaran bankalar, bununla yetinmedi. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi, emeklilere 7 bin 250 TL promosyon vermek için birbiriyle yarışa girdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Jandarma 250 personel alımı yapacak! Başvurular başladı! Sözleşmeli uzman erbaş temini başvuruları nasıl yapılır?

Jandarma Genel Komutanlığı 250 lojistik alt branşlı sözleşmeli uzman erbaş alımları başladı! Peki, sözleşmeli uzman erbaş temini başvuruları nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Diyarbakır Bağlar'da 250 yapı için yıkım kararı!

Diyarbakır'da, yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla birlikte, Bağlar ilçesinde oturanlardan bazıları, çoğu gecekondu olan evlerini terk etti. Bağlar Belediyesi yetkilileri, tespit ettikleri 250 yapı için yıkım kararı verdi.

250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı!

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde hayata geçirilecek olan 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı.

Tire'ye 250 kişilik yurt yapılacak!

AK Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, Tire'ye üniversite öğrencileri için 250 kişilik yurt yapılacağını dile getirdi. 

Mint Yapı’dan Şişli'de 250 konutluk yeni proje!

Mint Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, hayata geçirdikleri yeni uygulamalardan ve inşa edecekleri yeni projelerden bahsetti. Altıoğlu, Kanyon AVM'nin hemen yanında 250 konutluk yeni bir proje inşa edeceklerini söyledi.

Birevim her ay 250 kişiye teslimat yapıyor!

Türkiye'nin her bölgesine ulaşma hedefiyle çalışmalarına devam eden Birevim, her ay 250 kişiye teslimat yapıyor

esin yapı 250 milyon dolarlık yatırım Haberi

esin yapı 250 milyon dolarlık yatırım
İstanbul'un ilk LEED sertifikalı 46 katlı gökdeleni İstanbloom projesini hayata geçiren Esin Yapı, 2014 yılı için yeni proje hazırlıklarına başladı. 250 milyon dolar yatırım yapmayı planlayan Esin Yapı, yeni projesi için arazi arıyor. Proje için İstanbul'un merkezini düşündüklerini söyleyen Esin Yapı ortağı Metin Esin, Şişli'de bir kaç noktada ter alan arsaların hak sahipleriyle görüşmelerini sürdürdüklerini, anlaşma sağlanırsa yeni projelerini burada inşa etmek istediklerini söyledi. Esin, "İstanbloom gibi yeşil projeleri çoğaltarak kentsel dönüşüme de destek vermeyi planlıyoruz"...