27 / 04 / 2024

Eskdji Gayrimenkul ofisleri ödülleri

Eskdji Gayrimenkul ofisleri ödülleri

Eskidji Gayrimenkul 2014 yılının en başarılı ofislerini ödüllendirdi. Geçmiş yıllarda 8 gayrimenkul ödülüne layık görülen Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal, bu yıl da ödülleri topladı.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend: Online satışlar!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber gayrimenkul şirketleri talepleri karşılayabilmek için müşterilerine konut ve ofisleri sanal turlarla gezdirirken, satın alma ve tapu işlemleri de online ortamda yürütülüyor.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Gayrimenkul projelerinde satış ofisinin önemi ve 2018 trendleri!

Her geçen gün daha da önem kazanan satış ofisleri biçim ve anlayış değiştirerek, her bir gayrimenkul projesi için öncelikli bir yatırım alanı halini alıyor. Peki, satış ofislerinde 2018 trendleri nelerdir?

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı!

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Glorest gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak!

Glorest Proje Geliştirme & İnşaat A.Ş., Türkiye’nin beş bölgesinde hizmet veren bölge ofisleri tarafından, Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği ve geliştirdiği gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak.

Rönesans Holding Ofisleri, en iyi ofis ödülünü aldı!

Rönesans Tower’da bulunan Rönesans Holding Ofisleri Avrupa’nın en saygın gayrimenkul ödülleri arasında yer alan Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne (European Property Awards) layık bulundu.

Eskdji Gayrimenkul en başarılı ofislerini ödüllendirdi!

Eskidji Gayrimenkul 2014 yılının en başarılı ofislerini ödüllendirdi. Geçmiş yıllarda 8 gayrimenkul ödülüne layık görülen Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal, bu yıl da ödülleri topladı.

ERA Gayrimenkul İzmir'de yeni ofisler açacak!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, İzmir'de gayrimenkul danışmanlığına talebin İstanbul'dan daha fazla olduğuna dikkat çekerek, İzmir'de 3 ofisleri bulunduğunu ve bu sayıyı yıl sonuna kadar 10'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Avukat Kadir Kurtuluş: Lisanslı emlak ofisleri gayrimenkul sektörü için olmazsa olmaz!

Gayrimenkul Hukuku alanında uzman Avukat Kadir Kurtuluş gayrimenkul sektörünün önemli aktörlerinden olan emlak ofisleri ile ilgili artık ciddi düzenlemeler yapılarak aracılık hizmetlerinin yasallaşması gerektiğini belirtti...

Eskdji Gayrimenkul ofisleri ödülleri Haberi

Eskdji Gayrimenkul ofisleri ödülleri

Eskidji Gayrimenkul 2014 ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul’da düzenlenen Bölge Ortaklığı Toplantısında, 2014 yılının en başarılı ofisleri ödüllendirildi. 28 ildeki 77 Bölge ortaklığının katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde 4 ödül ve 2 plaket ile en çok ödül Ankara’ya geldi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal, 2014 Yılı “Kiralamada Ciro Birincisi”, “Kiralama Gelir İkincisi”, “Satışta Ciro İkincisi” ve “Satışta Adet Üçüncüsü” ödüllerine layık görüldü. Ödüllerin yanı sıra “Gayrimenkul Müzayedelerinde Müşteri Yönlendirme Oranı En Yüksek Ofis” ve “Gayrimenkul Müzayedelerinde Satışa Katkı Oranı En Yüksek Ofis” plaketleri de takdim edildi. 

Ödül ve plaketlerini Eskidji Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis’ten alan Köksal Ünal, “Bu ödüllere Eskidji Ankara Merkez Bölge Ortaklığı olarak layık görüldük. Ama bu başarılar benim ve ekibimin olduğu kadar “Eskidji” markasının başarısıdır”...