13 / 05 / 2024

Eski Ankara Yolu

Eski Ankara Yolu

Mudurnu Çayı üzerindeki Çatalköprü’de yenileme çalışmalarının başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yaklaşık 120 gün sürecek çalışmalarımız kapsamında güzergâhtaki araç ve yaya akışını alternatif yollar ile sağlayacağız” dedi.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Ankara Kalecik'e kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Kalecik ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 12 hektarlık alana eski Ankara evlerinin inşa edileceğini belirtti. 

Bülent Arınç'ın ‘parsel parsel' iddiası TOGO'yla mı ilgili?

CHP eski Ankara Milletvekili ve Ankara Ticaret Odası Eski Başkanı Sinan Aygün, 27 Mart 2017 tarihinde Eskişehir Yolu üzerindeki arazisine TOGO İkiz Kuleleri'ni dikme kararı aldı ve inşaat ruhsatı aldı. Peki sonra ne oldu?

Ankara’daki ters ev görenleri şaşkına çeviriyor!

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk ters ev tasarımı olan Neşeli Köy Tepetaklak Ev projesi, Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ziyaretçilerini bekliyor. 

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Mahall Ankara'da yüzde 5 peşinat 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Mahall Ankara projesi Ankara Eskişehir Yolu üzerinde 9. kilometrede yükseliyor. Projede cazip ödeme kampanyaları uygulanıyor...

Mahall Ankara’da yaşam sağlıkla devam ediyor!

Başkent’in yükselen yıldızı Eskişehir Yolu’nun yeni yaşam merkezi Mahall Ankara ilgi çekici etkinlikler devam ediyor. 

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Eski Ankara Yolu Haberi

Eski Ankara Yolu

Mudurnu Çayı üzerindeki Çatalköprü’de yenileme çalışmalarının başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yaklaşık 120 gün sürecek çalışmalarımız kapsamında güzergâhtaki araç ve yaya akışını alternatif yollar ile sağlayacağız. 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde olacak yeni köprü ile güzergâhtaki ulaşım güvenliğini daha da attırmış olacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Mudurnu Çayı üzerindeki Çatalköprü’de yenileme çalışması başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Eski Ankara Yolu olarak bilinen güzergâhta, Çatalköprü Mahallesi’nin girişinde bulunan eski köprüde yenileme çalışmalarımız başladı. Yaklaşık 120 gün sürecek çalışmalarımız kapsamında güzergâhtaki araç ve yaya akışını alternatif yollar ile sağlayacağız” diye konuştu.


İşaret ve İşaretçiler Takip Edilecek

Vatandaşların ulaşıma kapanan güzergâhtaki işaret ve işaretçileri takip ederek D-100 karayoluna yönlendirildiğini de açıklamalarına ekleyen Oktar, “Köprüde yenileme çalışmalarımıza başlamadan önce, güzergâhı...