22 / 07 / 2024

eski haliç köprüsü trafiğe açıldı

eski haliç köprüsü trafiğe açıldı

Haliç Köprüsü ve Fatih sultan Mehmet Köprüleri'nde yapılan bakım ve onarım çalışmaları neticesinde trafiğin altüst olduğu İstanbul'da bugün itibari ile Balat-Hasköy istikametinde bulunan eski Haliç Köprüsü trafiğe açılacak

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatının son hali görüntülendi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Kedi yolu tamamlandıktan sonra ana halatlar ile askı halatlarının montajının yapımına geçilecek.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün son hali görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl 18 Mart'ta temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Projedeki son durum havadan görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

İşte Çanakkale 1915 Köprüsü'nün son hali!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 yılında açılacak.Projenin temeli 18 Mart'ta atılmıştı.

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Aydın Dandalaz Köprüsü restore edilecek!

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında yıkılan 590 yıllık Dandalaz Köprüsü için ihalelerin tamamlanmasının ardından ön çalışmaların başladığı öğrenildi. Köprünün ilk olarak eski haline getirilmesinin ardından restorasyon çalışmaları başlayacak.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Manisa Karaçay Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nü yeniliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köprünün yapım çalışması dört ay sürecek.

Eski Galata Köprüsü ne olacak?

İstanbul'a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata köprüsü adeta kaderine terk edildi.

eski haliç köprüsü trafiğe açıldı Haberi

eski haliç köprüsü trafiğe açıldı


Yapılan yol çalışmaları yüzünden İstanbul'da trafik haftalar felç olmuş durumda. Buna bir çare bulmak amacı ile eski Haliç Köprüsü'nün trafiğe açılma kararı alındı. Bakımları yapılan eski Haliç Köprüsü kara bağlantıları ve dubalarının bakımı biterek teknik bakımlar yapılarak hazır hale getirildiği belirtildi. 


Elektrik tesisatı, asfalt bakımı, giriş çıkış rampaları değiştirilen köprüde, aydınlatma direkleri, trafik yön levhaları ve boyama ile ilgili eksiklerin tamamlanması için çalışmalar sürüyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklamaya göre, köprü bugün saat 17.00’da trafiğe...