01 / 05 / 2024

eski Levent Oto Sanayi

eski Levent Oto Sanayi

1998 yılında imar planı değişikliği beklentisi yüzünden alıcılar sıraya girince 4. Levent Sanayi Sitesi'de bulunan tamirhanelerin fiyatı patlamış. Sitedeki dükkanların metrekaresi 4 bin dolara satılıyormuş.

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Eren tarafından kuruldu.

Soner Yalçın'ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklenti iddiası!

Soner Yalçın’ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklentiler yaptığına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. otoğraflarda bodrum kat ilave edilen villanın tabanının komple delinip yıkıldığı görülüyor...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Şereflikoçhisar'daki eski hastane binası TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Şereflikoçhisar'da bulunan eski devlet hastanesi binasının akıbeti ile ilgili olarak 3 soru hazırladı..

Eski binalarda enerjiden 2 milyar dolar tasarruf edilebilir!

Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Levent Taşkın: "Türkiye'deki eski binaların hepsinde akıllı ve enerji verimliliği yüksek ısıtma-soğutma sistemleri kullanılsa yılda 2 milyar dolar tasarruf edilecek." dedi.

Nurgül Yeşilçay, Levent Oto Sanayi’den atölye kiraladı!

Yoğun çalışma temposundan sonra resme yönelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir heykeltıraş arkadaşı ile Levent Oto Sanayi’de 250 metrekarelik bir atölye kiraladı.

CHP'nin Levent'teki binası icralık oldu!

Levent'teki İl Başkanlığı binasının mülk sahibi YKM'nin eski sahipleri Ağralı ailesi, 1 milyon 48 bin liralık kira borcu ödenmeyince partinin genel merkezi hakkında haciz işlemi başlattı.

Büyükşehir Levent'teki villa sorunlarına el koydu!

İstanbul'un en lüks semtlerinden Levent'in eski sakinleri ile işyerlerindeki sakinler arasındaki gerilime Büyükşehir Belediyesi el koydu.

Levent'in imar planlarına yeni düzenleme!

Levent'in eski sakinleri ile işyerleri arasındaki gerilime Büyükşehir Belediyesi el koydu. Çarşıdaki cephe binalar ofis ve dükkân olacak, arka sokaklar konut olarak kalabilecek.

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve kentin 20 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi. Bin 16 işyerinin hizmet verdiği sitenin eski yeri ise yol, park ve konut yapılacak.

Şahinbey Eski Garajlar bölgesinde yıkımlar başladı!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Eski Garajlar olarak bilinen ve oto tamirci esnafının yoğun olarak bulunduğu bölgeyi kamulaştırarak yıkmak için Şahinbey Sanayi Sitesi’ni kurarak esnafa buradan işyeri verdi.

TOKİ'den konut alan vekil ve eski başkan konutları iade etti!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ’ye yazılı başvuruda bulundu.

1957 yılında Levent'te oto tamircileri çarşısı kurulacakmış!

1957 yılında Levent'te, muazzam bir oto tamircileri çarşısı kurulacakmış. 400 dükkan, 400 ev, 5 blok apartman, bir cami, 100 malul gazi evini içinde barındıracak olan çarşı, 50 milyon liraya mal olacakmış.

eski Levent Oto Sanayi Haberi

eski Levent Oto Sanayi



Seyrantepe ve 4. Levent Sanayi Sitesi'nin kaderi değişti


İmar Planı'nda değişiklik beklentisi yüzünden alıcılar sıraya girince tamirhanelerin fiyatı patladı


4 bin dolar!


Bir tamirci dükkanı 100 milyar


   47 ülkede gayrimenkul danışmanlığı yapan Colliers International Türkiye Genel Müdürü Saffet Çiçekdağ, Çeliktepe ve 4. Levent Sanayi Sitesi'nde 100 metrekarelik bir dükkanın 400 bin dolardan (yaklaşık 100 milyar) satıldığını söylüyor... Çiçekdağ, bu parayı verenlerin, çok katlı bina dikme izni beklentisi içinde olduğunu söylüyor...


4 bölge 


   Çiçekdağ, gelecekte prim yapacak bölge olarak Bahçeköy, Kurtköy, Ömerli Barajı çevresi ve Büyükçekmece'yi gösteriyor... Hem oturulacak, hem de değeri kısa sürede fırlayacak yerleri ise ''Alkent 2000 ve Kemer Country'' diye...