04 / 05 / 2024

eski Maltepe

eski Maltepe

Reşat Altın'ın 149 liraya satıldığı 1965 yılında, Maltepe'de 48 bin ile 70 bin lira arasında yalı dairesi satılacakmış. Maltepe'de deniz kenarında 48 bin liraya daire satın almak mümkünmüş.

1950 yılında Maltepe'de 382 dönüm arsa metrekaresi 3 liradan satılacakmış!

1950 yılında Maltepe'de 250 adet arsaya bölünmüş, toplam 382 bin metrekare arsayı metrekaresi 3 liradan satın almak mümkünmüş. Bebek'te ise 7 dönüm arazisi olan bir çiftlik sadece 8 bin liraya satılacakmış.

Maltepe Başıbüyük 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15674 ( Eski: 1690 ) ada, 47, 49 ve 54 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı davasında son durum!

Maltepe'de 19 Ekim'de otomobilinde beklerken motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan müteahhit Aytekin Meral olayının azmettiricisi olarak hakkında soruşturma başlatılan Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Metehan Berktaş, ek ifade verdi.

Maltepe Havagazı Fabrikası'nın plan değişikliği için dava açılacak!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, 2006 yılında yıkılan tarihi eski Maltepe Havagazı Fabrikası alanında gerçekleştirilen plan değişikliği için yargıya başvuracaklarını belirtti.

Maltepe'deki bina yıkımında Fatma Güldemet Sarı'nın suçu ne?

Maltepe'de eski bloğun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle rapor verilen bina içine yerleştirilen patlayıcılara rağmen yıkılamamış. Fatma Güldemet Sarı , Bakan olalı bir ay oldu. Binanın yıkım kararı kaç ay öncesi alınmış, fizibiliteleri yapılmış.

Diktaş Maltepe'deki arazisine karma proje yapacak!

Altınbaşak Dantel iplikleri ve Ören Bayan markalarıyla tanınan Diktaş, Tuzla'da 15 milyon dolar yatırımla yeni fabrika kuruyor. Maltepe'de E-5 üstünde eski arazide ise gayrimenkul projesi geliştirmek istiyor.

İstanbul Maltepe’de, uluslararası fuar ve kongre merkezi kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve danışmanı Münih eski Anakent Belediye Başkanı Christian Ude, Almanya ’ nın Münih şehrinde fuar görüşmeleri için ilk adımı attı...

Maltepe şişe cam fabrikası yerine Nef Toplu Konut projesi yapılacak!

3 bin 565 daire Türkiye Şişe ve Cam'ın Maltepe'deki eski fabrikasının yerine, 3 bin 565 lüks daire, 16 ticari alan ve 85 adet sosyal ünite yapılacak. Projenin bedeli 288 milyon 359 bin 316 TL olarak belirlendi.

Ümraniye ve Maltepe planlarında geri dönüş! Haritalar askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe'deki birer mahallede geri dönüşüm askı haritası yayımladı. Peki hangi Ümraniye ve Maltepe'de hangi mahallelerde eski imar planına dönüldü? İşte o geri dönüşüm askı haritaları...

FB eski başkanı Tahsin Kaya'dan yeni şirket!

Eski FB Başkanı Tahsin Kaya RTKA İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ ile yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirket adresini Altayçeşme Mahallesi Narlıçiftliği Mevkii Maltepe olarak gösterdi

NuvoDragos Maltepe'de m ²'si 2 bin 600 TL'ye!

Özderici GYO'nun yeni projesi Nuvo Dragos Maltepe'de eski Singer fabrikasının bulunduğu arsada yer alıyor. Nuvo Dragos, şehrin merkezinde, doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor

Nuvo Dragos eski Singer Fabrikası'nın arsasına yapılıyor

Özderici GYO'nun yeni projesi, olan Nuvo Dragos, Maltepe'de eski Singer Fabrikası'nın bulunduğu arazi üzerinde gerçekleştiriyor

Maltepe Nuvo Dragos'ta metrekaresi 3 bin TL'ye!

Özderici GYO Maltepe Dragos'ta eski Singer fabrikasının bulunduğu araziye 999 rezidans, 7 mağaza ve 1 ofisten oluşan Nuvo Dragos'un temelini attı

Tekzen, 45. mağazasını Eskişehir'de açtı!

Tekzen, mağaza açılılarına son sürat devam ediyor, 45. mağazasını Eskişehir'de açtı

eski Maltepe Haberi

eski Maltepe



En iyi malzemeyle betonarme olarak inşa edilen Maltepe'deki yalı dairelerinin denizden görünüşü


MALİYETİNE SATIŞ


Maltepe'de, deniz kenarında özel plajlı, kabineli dairelerin tenzilatlı satışları bugün başlıyor.


Oturacağınız salondan Adalar, yandaki resimdeki gibi görülüyor... Nefis deniz, kum, güneş ve özel plajıyla Adalar'ın tam karşısında manzaralı dairelerin fiyatları şöyledir:


Zemin katları: 48 - 50 - 55 bin lira


Birinci kat daireleri: 65 bin lira


İkinci kat daireleri: 70 bin lira


Daireler 100 - 115 metrekaredir.


KÜÇÜKYALI CAD. NO. 79 - MALTEPE


(1965 yılında Reşat Altın 149 liraya satılıyormuş.)


Akşam Gazetesi 27 Haziran 1965



Abdullah Kutalmış...