05 / 05 / 2024

Eski Manisa yolunda ışıklandırma çalışması başlattı

Eski Manisa yolunda ışıklandırma çalışması başlattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ve Manisa merkezi birbirine bağlayan Eski Manisa yolunun modernleştirilmesi için aydınlatma çalışmasına başladı.

Eski Akhisar tren garı binasının akıbeti TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, eski Akhisar Tren Garı binasının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Mardin'de tarihi taş evlerin duvarları yıkıldı!

Mardin'de meydana gelen aşırı yağış nedeniyle birçok tarihi taş evin duvarı yıkıldı. Eski Mardin yolunda ise dağdan kopan kaya parçaları yola düştü.

Mahall Ankara’da hemen teslim fırsatı!

Türkerler Holding tarafından Ankara’nın en değerli bölgesi olan Eskişehir yolunda hayata geçen Mahall Ankara'da cazip kampanya başladı. Projede, hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri hizmete açıldı!

Şehir hastaneleri projesinde iki hastanenin daha sonuna gelindi. Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim tarihinde hasta kabulüne başladı. 

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Eski Manisa yolunda ışıklandırma çalışması başlattı Haberi

Eski Manisa yolunda ışıklandırma çalışması başlattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Eski Manisa yolunda ışıklandırma çalışması başlattı.Yolun daha güvenli ve konforlu hale getirmek için ışıklandırma çalışması yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Turgutlu ve Manisa merkezi birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolda vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ışıklandırma çalışmalarına başladık. Çalışmaların tamamlanmasının ardından burası daha modern ve ışıl ışıl hale gelecek” diye konuştu. Yolu sürekli kullanan vatandaşlar ve yol üzerindeki esnaflar, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve Turgutlu’ya desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür...