18 / 05 / 2024

Eskidji Bostancı Şubesi

Eskidji Bostancı Şubesi

Gayrimenkul alım satımında daha önce benzerine rastlanmamış bir kampanya. 1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan Eskidji Bostancı Şubesi' nde özel bir kampanya uygulanıyor...

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Kobi İnovasyon Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Kobi İnovasyon Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi Bostancı Şubesi bugün açıldı. Şubenin sermayesi 100 bin TL.

Serhat Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirkeri Bostancı Şubesi açıldı!

Serhat Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirkeri Bostancı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de kuruldu.

Demirset Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Demirset Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi, Niyazi Ömer Bayraktaroğlu Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Kaçak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukela Caddesi'nde açıldı.

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi açıldı!

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi, Dikmen Masis Müdür Münferiliği ve Mustafa Yüksel Uçar Şube Müdürlüğü'nde 23 milyon 500 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Sancaktepe'de açıldı.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetl. İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Bostancı Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetl. İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Bostancı Şubesi, Oya Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Kadıköy'de açıldı.

Bostancı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Eğitim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bostancı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Eğitim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Polat, Fethi Uğur Müdürlüğü'nde 9 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Lavazza Bostancı şubesi kapandı!

Bağdat Caddesi Bostancı yakınlarındaki Lavazza kahve şubesine gitmek isteyenler girişte şok oldular. Şubeye girişte, 'Tadilat yok. Taşınmıyoruz da… Battık!' yazısı yazıyordu.Lavazza Bostancı şubesi kapandı.

Eskidji Bostancı Şubesi'nden beyaz eşya kampanyası!

Gayrimenkul alım satımında daha önce benzerine rastlanmamış bir kampanya. 1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan Eskidji Bostancı Şubesi' nde özel bir kampanya uygulanıyor...

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Pendik Bazaar Şubesi açıldı!

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Pendik Bazaar Şubesi, Can Aydemir Şube Müdürlüğü'nde Mark Masis, Mehmet Akif Gürkan, Nejat Savaş Özoral tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Eskidji Bostancı Şubesi Haberi

Eskidji Bostancı Şubesi

Gayrimenkul alım satımında daha önce benzerine rastlanmamış bir kampanya!


1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan Eskidji Bostancı Şubesi'nde özel bir kampanya uygulanıyor.


Emlak işlerini devreden mal sahibi ve müteahhitlere beyaz eşya hediyesi veren Eskidji Bostancı Bölge Ortağı H. Levent Ömeroğlu, kampanya hakkında bilgi verdi.


2014 yılı sonuna kadar tüm Anadolu Yakası'na hâkim olmayı ve portföyünü gelecek talep doğrultusunda Avrupa Yakası'na taşımayı hedefleyen Eskidji Bostancı, düzenlediği kampanyayla da hedefini destekliyor.


Kampanya kapsamında,  Bostancı Eskidji, alım satım yetkisini devreden müşterilerine diledikleri beyaz eşyaları hediye olarak veriyor.


İki seçenekli kampanya uygulayacak olan Eskidji Bostancı'da;


* Mülk sahipleri için özel olarak düşünülen kampanya kapsamında, gayrimenkul alım- satım ve kiralama yetkilerini devreden mal sahiplerine diledikleri beyaz eşyalar hediye ediliyor.


* Müteahhitler için ise; inşaat satış yetkisini Bostancı Eskidji'ye devreden...