13 / 05 / 2024

Eskidji Fortis İstanbul

Eskidji Fortis İstanbul

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Fortis Sinanlı Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı ile inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor..

Fortis Sinanlı'da teslime kadar beklemeye son!

İstanbul Kadıköy'de yükselen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslimler Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor..

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018!

Fortis Sinanlı Kadıköy ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme seçenekleri!

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Fortis Sinanlı proje fiyatları 2018 güncel liste kapsamında projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Fortis Sinanlı 2018 fiyat listesi!

Kadıköy Fortis Sinanlı 2018 fiyat listesi kapsamında projede daireler 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fortis Sinanlı 2018 güncel fiyat listesi!

Fortis Sinanlı 2018 güncel fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme seçenekleri uygulanıyor...

Fortis Sinanlı'da Ocak 2018 kampanyası!

Fortis Sinanlı'da Ocak 2018 kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinat avantajı sunulurken, peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Fortis Sinanlı 2018 güncel fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor...

Fortis Sinanlı'dan yeni yıl kampanyası!

"Avrupa'nın En İyi Karma Projesi" ödülü sahibi Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy Projesi, satışa çıkan yeni bloklarıyla birlikte yeni yıla özel fırsat avantajları sunuyor. 

Fortis Sinanlı'ya 2 iki ödül!

Fortis Sinanlı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri 2017 Araştırması'nda iki ödüle layık görüldü. 

Fortis Sinanlı Konutları 2017 fiyat listesi!

Fortis Sinanlı Konutları 2017 fiyat listesi 618 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan proje Yiğit Group ve Sinanlı Yapı imzasıyla yükseliyor...

Eskidji Fortis İstanbul Haberi

Eskidji Fortis İstanbul

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group tarafından inşa edilen  Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırmayla satılacak. 

Teslimlerin devam ettiği ve yüzde 95’inin satışının tamamlandığı Fortis İstanbul projesinde dokuz adet cadde dükkânı ve 61 adet home ofisinin satışı 6 Mart Salı, saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde düzenlenecek açık artırma ile gerçekleştirilecek. 

Fortis İstanbul projesi, 69 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Toplam yatırım tutarının 192 milyon TL olduğu Fortis İstanbul, 20’şer katlı, üç blok ve 705 konuttan meydana geliyor. Projede 58 metrekarelik 1+0, 86 metrekarelik 1+1 A, 90 metrekarelik 1+1 B ve 125 metrekarelik 2+1 olmak üzere dört farklı tipte daire seçenekleri yer alıyor. Fortis İstanbul projesinde toplam 21 adet cadde dükkânı bulunuyor. 

Yiğit...