05 / 05 / 2024

eskidji ihale mayıs 2017

eskidji ihale mayıs 2017

Şekerbank T.A.Ş., 57 ilde bulunan ihtiyaç fazlası 372 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleşecek...

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

Belediye o ilçede arsa satacak! İhalesi 3 Mayıs'ta!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı: Mayıs'a kadar 200 bin konutun ihalesi yapılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada Mayıs ayına kadar 200 bin konutu ihale edeceklerini söyledi...

Bursa Mevlana Kentsel Dönüşümü ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale tarihi oldu. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi 24 Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Şekerbank'ın 293 gayrimenkulü 31 Mayıs'ta satışta!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 293 adet gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkarıyor. 52 ilde satışa sunulan gayrimenkullerin ihalesi 31 Mayıs'ta yapılacak. 

BTOM'un gayrimenkulleri 17 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer alan 3 gayrimenkul  Eskidji aracılığı ile 17 Mayıs'ta satışa çıkıyor..

Adana Seyhan'da yapım ve kiralama ihalesi 23 Mayıs'ta!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Yüreğir İlçesi'ne bağlı Seyhan Mahallesi'nde yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihale edilecek. İhale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta!

Zonguldak'ta inşa edilmesi planlanan inşaat firmasının iflas etmesiyle inşaatına başlanılmayan 400 yataklı hastanesi için ihale tarihi belirlendi. Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Meram Küçükaymanas kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Mayıs'ta!

Meram Belediyesi tarafından Küçükaymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi ihale ediliyor. Toplam 195 konutun yapılacağı inşaat için ihale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

BTOM'un gayrimenkulleri 3 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer aşan gayrimenkuller Eskidji aracılığı ile 3 Mayıs'ta satışa çıkıyor...

eskidji ihale mayıs 2017 Haberi

eskidji ihale mayıs 2017

Şekerbank, 57 ilde bulunan 372 gayrimenkulü satışa çıkardı. Bugün saat 14:00'te gerçekleşecek olan ihalede, yeni girişlerle ihracat fazlası konut, iş yeri ve arsalardan oluşan toplam 372 gayrimenkul yer alıyor. 


Satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları 100 bin TL'ye kadar olanlar için 1.000 TL, 100 bin 1 TL ile 500 bin TL arasında olanlar için 5 bin TL, 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL arası olanlar için 10 bin TL, 1 milyon 1 TL'den üstü için 50 bin TL, nakit teminat yatırılacak.


İhale edilecek gayrimenkullerin yer aldığı iller; Adıyaman , Artvin, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kars, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Tokat, Antalya, Afyonkarahisar, Denizli, Erzincan , Eskişehir, Isparta, Kahramanmaraş, Konya, Ordu, Trabzon, Uşak, Van, Zonguldak, Yozgat, Mersin, Ankara, Rize, Burdur, Batman, Bilecik, Sivas, Mardin,...