04 / 05 / 2024

Eskidji villa satacak

Eskidji villa satacak

Eskidji Müzayedecilik 27 Temmuz'da yapacağı açık artırma ile Bahçeşehir'deki 13 villayı satacak.

Darülaceze, Kartal'da arsa ve villa satacak!

Dârülaceze Başkanlığı, İstanbul Kartal Orhantepe Mahallesi'nde yer alan arsa ve müstakil villayı satışa çıkardı.

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü 26 Mart’ta satacak!

Şekerbank’ın 54 ilde 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü Eskidji Müzayedecilik tarafından 26 Mart Salı saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarılıyor...

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Eskidji, Özyurtlar'ın ticari gayrimenkullerini satacak!

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

Dumankaya'nın stoktaki gayrimenkullerini Eskidji satacak!

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Dumankaya İnşaat, stoklarında bulunan gayrimenkullerin satışı konusunda ESKIDJI Müzayedecilik A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Eskidji, Şekerbank'ın gayrimenkullerini 20 Haziran'da satacak!

Eskidji Müzayedecilik ’in, 20 Haziran Salı Saat 14.00'te düzenleyeceği açık srtırmada, Şekerbank’ın 62 ilde 583 adet İhtiyaç Fazlası Gayrimenkulü satışa sunuluyor.

Yalıkavak Vita Nova evlerini, Eskidji satacak!

Bir çok özel projenin hayata geçmeye başlamasıyla gayrimenkul fiyatlarında önemli artışların gözlendiği Bodrum Yalıkavak ta, Tilkicik koyunun tam ortasında tamamlanan Vita Nova yalı dairelerinin Pazarlama ve satışını Eskidji Gayrimenkul üstlendi.

Kılıçoğlu Group Sırplar'a senetle villa satacak!

"Bavulunu Kap Gel" sloganıyla dayalı döşeli ev konseptini lüks projelere taşıyan Kılıçoğlu Group, aynı stratejiyle Avrupa'da büyüyor. Avrupa'da 4 proje yürüten şirket, 5'inciye Sırbistan'da başladı. Hedef Sırplar'a senetle dayalı döşeli villa satmak

Kılıçoğlu Group Sırplar'a taksitle villa satacak!

"Bavulunu Kap Gel" sloganıyla dayalı döşeli ev konseptini lüks projelere taşıyan Kılıçoğlu Group, aynı stratejiyle Avrupa'da büyüyor. Avrupa'da proje yürüten şirket, 5'inciye Sırbistan'da başladı. Hedef Sırplara senetle dayalı döşeli villa satmak

Türkkonut, Ankara'daki villa ve arsaları satışa çıkardı!

Türkkonut Ankara'nın en önemli gelişim bölgesinde bulunan villa ve arsaları, birlikler, kooperatifler ve yatırımcılara satacak.

TOKİ, 345 arsayı Eskidji'de açık arttırma ile satacak!

TOKİ, çeşitli il ve ilçelerdeki toplam 345 arsayı satışa çıkardı. İhale, 31 Mayıs 2012 Perşembe günü saat: 14.00’de Eskidji salonlarında ve internette gerçekleştirilecek

Eskidji, Dumankaya projelerindeki dükkanları açık arttırma ile satacak!

Eskidji, Dumankaya projelerindeki işyerlerini yüzde 50 peşin 6 ay vadeli olarak açık arttırma ile satışa çıkaracak

Eskidji villa satacak Haberi

Eskidji villa satacak

Havuzlu yamaç villalar, açık artırmaları kazananlara hemen teslim edilecek. Tapusu hemen verilecek. 120 aya kadar vade uygulanacak. Villaların fiyatı ortalama 1 milyon 500 bin YTL civarında.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın:

...