27 / 04 / 2024

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi ne zaman açıldı

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi ne zaman açıldı

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

Eskişehir'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir İli, İnönü İlçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 506 bin 745 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 14 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir Kadın Sağlığı Danışma Merkezi açıldı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü ve Birleşmiş Milletler (BM) Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından inşa edilen Kadın Sağlığı Danışma Merkezi hizmete açıldı.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Sivrihisar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler çerçevesinde kırsal kesimlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Beylikova'nın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Beylikova ve bağlı mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Eskişehir Nayman'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Belediye Başkanı Ahmet Ataç Nayman Sokak ve Hoşnudiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını denetledi. Ataç, kentin en merkezi noktasında yenilenen sokağın yeni görünümüne kısa sürede kavuşacağını söyledi.

Eskişehir İnönü'nün altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından İnönü ilçesinin içme suyu boru hatlarının yenileneceği projenin çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de katılımı ile başladı.

Aydın eski otogar yanı alanı ihalesi mahkeme tarafından durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait İmar AŞ'nin eski otogarın yanında bulunan alanda 30 Mayıs'ta yapacağını ilan ettiği ihalenin yürütmesini Aydın 1. İdare Mahkemesi durdurdu.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi ne zaman açıldı Haberi

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi ne zaman açıldı

Eskişehir Belediyesi tarafından eski belediye başkanlarından Aydın Arat’ın adının verildiği Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılış törenine, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Aydın Arat’ın ailesi, Odunpazarı Belediyesi eski başkanlarından Ayhan Boyer, 71 Evler Mahallesi Muhtarı Emir Dişbudak ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 


Açılışta konuşama yapan Kazım Kurt, “Eskişehir’e hizmet eden herkesi saygı ve minnet ile anıyorum. Biz demokrat olmak zorundayız. Herkesin hizmetinin karşılığını vermek zorundayız. Her kim Eskişehir’e bir çivi çakmış ise onun adını Eskişehir’in bir yerlerinde yaşaması gerektiğini düşünüyoruz. hiçbir komplekse kapılmadan, Anavatan Partili Belediye Başkanının da, Doğruyol...