06 / 05 / 2024

Eskişehir eski vergi dairesi binası arsası nasıl değerlendirilecek

Eskişehir eski vergi dairesi binası arsası nasıl değerlendirilecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediyenin arkasında yıkımı gerçekleştirilen eski vergi dairesi binasının arsasını istedi.

Matild Manukyan'ın mirasında 36 akrabası hak sahibi çıktı!

Eski vergi rekortmeni, genelev kraliçesi Matild Manukyan'ın mirasına ortak olmak isteyen 36 akrabasının avukatı Oktay Köse, 36 kişinin mirasta hak sahibi olduğunu kanıtladı.

Matild Manukyan'ın mirası paylaşılamadı!

Eski vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın mirası paylaşılamadı. Manukyan’ın gelirleri, 220 ticari taksi, 486 taşınmaz, hisseler, dövizler ve banka hesaplarından oluşan dev mirası için 16 kişi talip oldu. 

Bursa'daki eski vergi dairesi müze oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen, Bursa Kent Müzesi’ne tahsis edilen eski vergi dairesi binasında devam eden çalışmaları değerlendirdi. 

Konak Tramvayı’nda son etaplar geçiliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı'nın hat imalatlarındaki son etaplardan biri daha geçiliyor. 15 Kasım Çarşamba gününden itibaren eski Vergi Dairesi’nden Üçkuyular İskelesi Kavşağı yönüne yapılan  ulaşım "tek taraflı" olarak trafiğe kapatılacak. 

İzmir 15 Temmuz Parkı'na ilk kazma vuruldu!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi nedeniyle yıktığı çarşıdaki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Selçuk'a 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı geliyor!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Malatya Büyükşehir'den vergi affı hatırlatması!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar her türlü borca bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırma fırsatı sunan Vergi Affı, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Malatya Büyükşehir'den vergi yapılandırma uyarısı!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar Belediyelerin her türlü alacaklarına bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırılan borcu, taksitle ödeme imkanı fırsatı devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Trabzon Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlardan alacaklı olduğu içme suyu ve atık su borçları ile emlak, ilan-reklam ve çevre temizlik vergileri dâhil tüm vergiler, harçlar ve ücretlerin yapılandırılmasının sonlanmasına 9 gün kaldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar, borçlarını 31 Ekim Pazartesi mesai bitimine kadar yapılandırabilecek.

Eskişehir eski vergi dairesi binası arsası nasıl değerlendirilecek Haberi

Eskişehir eski vergi dairesi binası arsası nasıl değerlendirilecek

Vergi Dairelerinin tek çatı altında toplanmasıyla boşaltılan ve yıllardır boş duran 2 Eylül Vergi Dairesi binası geçtiğimiz hafta yıkılmıştı. Arsasının nasıl değerlendirileceği konusunda henüz netleşmiş bir karar yok. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bu arsanın kendilerine tahsis edilmesini talep etti. Eski 2 Eylül Vergi Dairesi’nin arsasının Büyükşehir Belediyesi’ne Milli Emlak tarafından tahsis edilmesini Valiliğe resmi yazı yazarak istediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen şöyle konuştu: “Bugün şehrin nüfusu 800 bini aştı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi oldu. Birçok yeni birimler, daire başkanlıkları oluşturuldu. Bütünşehir Yasası ile birlikte Özel İdare kapandı. Köyler mahalle oldu. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri ile ilçelere alt yapı, kanalizasyon hizmetleri bize kaldı. Bu nedenle belediyede yeni yeni birimler oluşturuldu. Ancak bu birimler için belediye binası...