29 / 04 / 2024

eskişehir gündoğdu mahallesi kentsel dönüşüm

eskişehir gündoğdu mahallesi kentsel dönüşüm

Eskişehir Gündoğdu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararının durdurulması sonrasında sorunlar yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar hizmet bekliyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda Gündoğdu Mahallesi riskli ilan edildi!

26/07/2013 tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Eskişehir'un Odunpazarı ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi riskli ilan edildi. İşte kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniden dönüşecek alanların sınırları...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Odunpazarı Sümer Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 856 bin 542 TL bedelle satışa çıkardı.

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Eskişehir'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Odunpazarı, Sümer Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 856 bin 542 TL bedele satışa çıkardı.

eskişehir gündoğdu mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

eskişehir gündoğdu mahallesi kentsel dönüşüm

Eskişehir'in bazı mahallerine yönelik olarak Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan kentsel dönüşüm, afet riskli alan kararlarının Danıştay tarafından durdurulması vatandaşları mağdur etti..

Sakarya Gazetesi'nde yer alan habere göre, yıllardır ciddi sorunlarla karşı karşıya olan Gündoğdu Mahallesi'nde yaşadıkları sorunların çözümlenmesini isteyen vatandaşlar hizmet beklediklerini dile getirdi. Mahalleli eski giriş noktasına köprü yapılmasını, altgeçitin bağlantı yolları sorunun giderilmesini ve kat arttırımı yapılmasını istiyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gündoğdulu vatandaşlar, "Burası bir plan çerçevisinde imara açılsın. Otobüs ve minübüslerin fazla mesafe katetmememesi için eski giriş noktasına köprü yapılmasını da istiyoruz. Bazı sokaklar, örneğin Civa Sokak asfalt, kaldırım açısından sorunlu.. Bu düzeltilmeli. Bizler vergisini veren vatandaşlarız ve doğal olarak belediyelerden, diğer kurumlardan hizmet bekliyoruz" dedi.