06 / 05 / 2024

Eskişehir Han 2015

Eskişehir Han 2015

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Davut Paşa tarafından 1517 yılında yaptırılan, zaman içinde yangınlar ve çöküntüler geçiren Eskişehir Han'ı, 5 asır sonra yeniden Bursa'ya kazandırdı.

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Eskişehir Han'a 150 konutluk TOKİ müjdesi!

Eskişehir Han Belediyesi ve TOKİ tarafından inşaat edilecek 150 konut için müracaatlar başladı. Başvurular 15 Eylül 2017 tarihine kadar alınacak.

Eskişehir'de Ekim ayında 2 bin 489 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre; Eskişehir genelinde konut satışları 2016 Ekim ayında, 2015 Ekim ayına göre yüzde 39,5 oranında artarak 2 bin 489 adet oldu.

Eskişehir'in Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı!

Eskişehir'in 2015 yılı 'Emlak Vergisi' rekortmenleri açıklandı. Sıralamaya Kanatlı Ailesi damgasını vurdu. Listede yine ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz Kanatlı ikinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Aydan Kanatlı üçüncü ve Gülden Kanatlı Derbil dördüncü oldu.

Eskişehir’e gelen turist sayısı azaldı!

Eskişehir’in 2015 turizm sezonunun başarılı geçirdiğine dikkat çeken Şaban Billor, 2016 yılının ilk çeyreğinin ise geçmiş yıllara oranla daha az turist sayısıyla tamamlandığını belirtti ve çeşitli önerilerde bulundu.

Eskişehir'de konut satışları yüzde 5 azaldı!

TÜİK verilerine göre; Eskişehir'de geçen ayki konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5 oranında azaldı. Eskişehir genelinde konut satışları 2016 Şubat ayında, 2015 Şubat ayına göre yüzde 5 oranında azalarak bin 585 adet oldu.

Eskişehir’de 2015 yılında 22 bin 234 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, Eskişehir’de 2015 yılında satış sonucu el değiştiren konut sayısının 22 bin 234 olduğunu açıkladı. Eskişehir genelinde konut satışları 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 11,6 oranında arttı.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

Eskişehir’de konut satışları yüzde 25,5 oranında azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Bursa Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Eskişehir’de konut satışları ise 2015 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24,5 oranında azalarak bin 635 adet oldu.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolar!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Bu, şirketin 2015’teki ikinci büyük yatırımı.

Eskişehir Han 2015 Haberi

Eskişehir Han 2015

KENTİN ALTIN DÖNEMİ 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe. Bursa'da altın dönemin yaşandığını belirterek. "Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'nın örnek bir dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyor, gece gündüz demeden hizmete devam ediyoruz. Tüm kültürel değerleriyle UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Bursa'da. kentin her zaman merkezi durumunda olan çarşı ve Hanlar Bölgesinin canlanması ve kalkınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuşlu. 'Çarşı canlı olursa şehir de canlı olur, çarşı çökerse kent de çöker'fikrinden hareketle Bursa'nın çarşılarının nefes alan mekanlar haline getirildiğini vurgulayan Altepe, Eskişehir Han'ın da tarihi ipek yolu üzerinde mola vermek isteyenlerin buluşma noktası olacağını söyledi. 



BUTİK OTEL HİZMETİ 

Altepe, Eskişehir Han'ı kat karşılığı restore ettiklerini, alt kattaki işyerlerinin mülk sahiplerinin, üst katın da butik otel olarak kullanılacağını vurguladı. Yapının tarihi İpek Yolu ticaret...