14 / 05 / 2024

Eskişehir Hisarcık evleri

Eskişehir Hisarcık evleri

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 4. Etap TOKİ konutları için ilk adımın atıldığını söyledi. Evlerin yapımı için arazinin kamulaştırıldığı belirtildi.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Eskişehir Hisarcık 4. Etap TOKİ Konutları'nda son durum!

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 4. Etap TOKİ konutları için ilk adımın atıldığını söyledi. Evlerin yapımı için arazinin kamulaştırıldığı belirtildi.

Eskişehir Mihalıççık'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Mihalıççık İlçesine bağlı Yunusemre, Belen, Adahisar ve Yalınlı yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Diş Sağlığı Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) bünyesinde Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ile Bilecik'ten gelecek hastalara hizmet verecek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 2018 yılında tamamlanacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Emekli Evleri başvuruları!

Toplamda 250 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Emekli Evleri başvuruları 14 Mart 'ta başlayacak.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda misafirhane açıldı!

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında merhum Nihat Şahin anısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er ve Yönetim Kurulu üyelerinin katkıları ile misafirhane açılışı yapıldı.

Azerbaycanlılar Eskişehir'de kültür evi açmak istiyor!

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın, kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelerek, Odunpazarı bölgesinde bir Azerbaycan Kültür Evi açmak için uğraştıklarını söyledi.

Eskişehir'de 60 milyon liralık dev ihale yapıldı!

Eskişehir Ticaret Odasının, BEBKA desteğiyle yaptıracağı Fuar ve Kongre Merkezi projesinin ihalesi dün yapıldı. En düşük teklifi 59 milyon 621 binTL ile MD İnşaat verdi.

Eskişehir Hisarcık evleri Haberi

Eskişehir Hisarcık evleri

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, bölgede inşa edilmesi planlanan  4. Etap TOKİ konutları için İstanbul Konut Kredileri Daire Başkanlığına projelerini sunduklarını belirtti. Çalışkan, konut sahibi olamayan, imkânları sınırlı vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla 4.Etap TOKİ Konutları'nın yapımı için 82.Yıl Mahallesi Sola mevkisinde 42 bin metrekarelik arazinin kamulaştırıldığını söyledi.




2 Eylül...