14 / 05 / 2024

Eskişehir Hisarcık toki konutları

Eskişehir Hisarcık toki konutları

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 4. Etap TOKİ konutları için ilk adımın atıldığını söyledi. Evlerin yapımı için arazinin kamulaştırıldığı belirtildi.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mihalıçcık sosyal konut projesi...

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Eskişehir Hisarcık 4. Etap TOKİ Konutları'nda son durum!

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 4. Etap TOKİ konutları için ilk adımın atıldığını söyledi. Evlerin yapımı için arazinin kamulaştırıldığı belirtildi.

Eskişehir Mihalıççık'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Mihalıççık İlçesine bağlı Yunusemre, Belen, Adahisar ve Yalınlı yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuru!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Eskişehir Odunpazarı Karapınar Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 3 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuru şartları...

Kızılay Eskişehir Bölge Kan Merkezi inşaatı ihalesi 10 Haziran'da!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Eskişehir Bölge Kan Merkezi bina inşaatı işini ihaleye çıkardı. İhale teklifleri 9 Haziran 2016 tarihine kadar alınıyor...

Eskişehir Büyükşehir'de komisyon üyeleri seçildi!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Başkanlığında toplanan mecliste, Encümen üyeleri, Meclis Başkanvekilleri, Plan Bütçe Komisyon Üyeleri, İmar Komisyonu üyeleri ve diğer komisyonda yer alacak üyeler belirlendi.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

Eskişehir Odunpazarı'nda yıkımlar başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Odunpazarı bölgesinde istimlâk edilen bölgelerde 18 evin yıkım çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında 2 evin yıkımı tamamlandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Hisarcık toki konutları Haberi

Eskişehir Hisarcık toki konutları

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, bölgede inşa edilmesi planlanan  4. Etap TOKİ konutları için İstanbul Konut Kredileri Daire Başkanlığına projelerini sunduklarını belirtti. Çalışkan, konut sahibi olamayan, imkânları sınırlı vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla 4.Etap TOKİ Konutları'nın yapımı için 82.Yıl Mahallesi Sola mevkisinde 42 bin metrekarelik arazinin kamulaştırıldığını söyledi.




2 Eylül...