17 / 05 / 2024

eskişehir öğrenci yurdu

eskişehir öğrenci yurdu

Eskişehir’de yıkılması için boşaltılan ve uzun zamandır kullanılmayan eski öğrenci yurdu binası çöktü.

Eskişehir Tepebaşı'na yapılmak istenen yurt için red kararı çıktı!

Tepebaşı Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının son birleşiminde, yurt konusu gündeme geldi. Yeşiltepe'de yurt yapmak isteyen bir firmanın imar izni isteğine, meclisten ret kararı çıktı...

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Mersin Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edilecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına tahsis edecek. 

Nil Öğrenci Yurdu Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Öğrenci Yurdu Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tekdemir tarafından kuruldu.

Eskişehir’de eski öğrenci yurdu binası çöktü!

Eskişehir’de yıkılması için boşaltılan ve uzun zamandır kullanılmayan eski öğrenci yurdu binası çöktü.

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Bursa İmam Hatip Lisesi´ne 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’ne 100 kişi kapasiteli tam donanımlı modern bir öğrenci yurdu kazandırılmasına ilişkin protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Hayırsever İşadamı Muzaffer Rızvanoğlu arasında imzalandı.

Eskişehir'deki boş arsalara yurt yapılsın!

2 Eylül Gazetesi yazarı Deniz Çağlar Kılıç, ''Eskişehir'de Havacılık Müzesi'nin yanında büyük bir boş arsa var. Bu arsanın belli bir kısmı hazineye belli bir kısmı da özel şahıslara ait. Devlet bu alana TOKİ eliyle en az 3 bin öğrenciyi içine alacak derinlikte devlet yurdu açabilir.''dedi.

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdu bu yıl hizmete açılacak!

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, 2016-2017 eğitim yılında hizmete açılacak 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nu denetledi.

Kayseri'de 500 kişilik öğrenci yurdu inşa edilecek!

Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi'ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak

eskişehir öğrenci yurdu Haberi

eskişehir öğrenci yurdu

Eskişehir’de yıkılması için boşaltılan ve uzun zamandır kullanılmayan eski öğrenci yurdu binası çöktü.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi Alanönü Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde daha önceden yıkım kararı alınıp boşaltılan 5 katlı eski öğrenci yurdu binasının bir bölümü aniden çöktü. 

CNN Türk'te yer alan habere göre, büyük bir gürültüyle çöken bina nedeniyle cadde üzerindeki vatandaşlar kısa süreliğine panik yaşadı. 

Kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan ve yıkım çalışması başlatılan binanın bulunduğu sokağın boş olması nedeniyle herhangi bir yaralanma olmazken, ihbar üzerine gelen Odunpazarı Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler çöken binanın etrafına güvenlik şeridi...