05 / 05 / 2024

Eskişehir OSB arsa tahsisi

Eskişehir OSB arsa tahsisi

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir OSB'de 8 ayda 37 yatırımcıya arsa tahsis edildi!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), yılın 8 ayında 37 yatırımcıya 765 bin metrekare arsa tahsis edildi. OSB'ye ait 32 milyon 406 bin metrekare alanda faaliyette bulunan 642 tesiste 45 bin kişi istihdam sağlıyor.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Eskişehir'de 40 adet arsa 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan 40 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı üç arsa satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı imarlı üç arsa satacak. Söz konusu satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Eskişehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir OSB arsa tahsisi Haberi

Eskişehir OSB arsa tahsisi

Köklü bir sanayi geçmişine sahip olan Eskişehir, 50 yıl önce kurulan organize sanayi bölgesi ile havacılık sanayi, beyaz eşya üretimi, makine imalat ve metal eşya imalatı gibi yüksek teknolojili ürün üretiminde ve ihracatında Türkiye'nin en önemli üretim merkezlerinden biri haline geldi.

Dünya'da yer alan habere göre; Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, bölgenin mevcut durumu hakkında yaptığı açıklamada "Toplam 31,1 milyon metrekarelik büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük ikinci OSB'si olan Eskişehir OSB'nin 20 milyon metrekaresi yatırımcılara tahsis edildi. Söz konusu alanda 669 sanayi tesisi yer alıyor. Bu sanayi tesislerinden 563'ü fiilen üretimde. Geriye kalan 106 tesis ise inşaat ve proje aşamasında. Faal tesislerdeki çalışan sayısı 45 bin 200 kişi. Bu rakamın yeni yatırımların devreye girmesiyle 2023'te 55 bin...