03 / 05 / 2024

Eskişehir OSB yatırım

Eskişehir OSB yatırım

EOSB Başkanı Küpeli, Eskişehir OSB'de bu yıl yer tahsis edilen 30 girişimcinin, yatırımlarının hayata geçirilmesiyle 1500 kişi için istihdam yaratacağını kaydetti.

Eskişehir OSB yatırımları artırdı!

Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden birine sahip olan Eskişehir üretimini her geçen gün daha da artırıyor. ESO Başkanı Özaydemir, havacılık, savunma ve raylı sistemlerle daha da üretken olacaklarını söyledi.

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Eskişehir OSB yatırım Haberi

Eskişehir OSB yatırım

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir OSB'nin yatırımcılardan yoğun ilgi gördüğünün altını çizerek, eksiksiz ve modern altyapıya sahip bölgenin yeni yatırımcıları teşvik ettiğini ve yer verilen 30 girişimcinin, yatırımlarının hizmete alınmasıyla 1500 kişiye iş kapısı olacağını kaydetti.

Dünya'da yer alan habere göre; yılın ilk yarısında 30 yeni yatırımcıya toplam 650 bin metrekare yer tahsis ettiklerinden bahseden Küpeli, şunları söyledi:

"Bu yatırımlar devreye girdiğinde en az 1500 kişiye yeni istihdam sağlanacak. Eskişehir OSB'de yatırımcılara sunduğumuz her büyüklükteki uygun fiyatlı arsalar, kalifiye iş gücünün varlığı, eksiksiz altyapımız, hızla tamamlamakta olduğumuz Yaşam Merkezi, geçen sene ilk öğrencilerini alan ve bu sene yeni kampüs inşaatını tamamlamakta olduğumuz Eskişehir OSB Meslek Lisemiz, akreditasyon süreçlerini tamamlamakta olduğumuz Sınav ve Belgelendirme Merkezi gibi önemli yatırımlarımız, yeni sanayi...