03 / 05 / 2024

Eskişehir temel atma

Eskişehir temel atma

Eskişehir'de 3 projenin açılışı ile 10 tesisin temel atma töreni gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Avcı: "Bunlar ilimize yapılan ilk yatırımlar değil tabi son yatırımlar da olmayacak" dedi...

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Aydın Çakırbeyli’de temel atma töreni yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Merhum Başbakan Adnan Menderes’in köyü Çakırbeyli’de düzenlenen temel atma töreni adeta mitinge döndü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, temeli atılan tesisin Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

Kaman Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti.Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Sakarya Toplu Temel Atma Töreni 13 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile yaklaşık 101 Milyon TL’lik yatırımı Sakarya ile buluşturacaklarını açıkladı.

Bünyan'da toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Bünyan Belediyesi tarafından, '2015 yılı faaliyetleri, gilaburu tanıtımı ve toplu temel atma töreni' düzenlendi. Bünyan Köprübaşı Mevdan'ında düzenlenen programa Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Milletvekili adayı Taner Yıldız da katıldı.

Antalya'daki ulaşım projelerinin temel atma töreni gerçekleşti!

Antalya'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortak gerçekleştirdiği Antalya-Alanya yolu köprülü kavşakları, ANFAŞ Köprülü Kavşağı açılışı ile Meydan-Havaalanı-Expo raylı sistem hattının temel atma töreni, EXPO Cente

Ödemiş OSB'nin temel atma töreni 21 Ekim'de!

Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı inşaatının temel atma töreni Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla 21 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

Sakarya Belediyesi Katlı Otopark Temel Atma törenini erteledi!

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Katlı Otopark Projesi’nin 19 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirileceği açıklanan temel atma töreninin iptal edildiği duyuruldu.

Sakarya Katlı Otopark Projesi'nin temel atma töreni iptal edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Katlı Otopark Projesi temel atma töreninin iptal edildiğini bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, daha önce 19 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirileceği açıklanan projenin ertelendiği bildirildi.

Osmancık Belediyesi'nden toplu açılış ve temel atma töreni!

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 yeni yatırım ve ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Eskişehir'e dev altyapı yatırımı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Muttalip Bölgesi'nde 12 milyon liralık alt yapı inşaatını, temel atma töreniyle başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muttalip'in tüm sokaklarını örümcek ağı gibi öreceklerini belirtti.

Konya'da toplu temel atma ve açılış töreni yapıldı!

Akşehir ilçesine gelen Eroğlu, Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar 4 binden fazla tesisi Türkiye'ye kazandırdıklarını söyledi.

Eskişehir Muttalip bölgesine 26 kilometrelik altyapı!

Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) tarafından terfi istasyonu tamamlanan bölgenin 26 kilometrelik altyapı inşaatının temel atma töreni, 6 Ekim Salı (Bugün) saat 13.30’da Muttalip Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Eskişehir temel atma Haberi

Eskişehir temel atma

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Eskişehir'de yapımı tamamlanan 3 projenin açılışı ile 10 tesisin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Eskişehir'de doktora çalışmaları yaptığından dolayı bu kente gönül bağının olduğunu söyledi.


Eskişehir'e geçen yıl geldiğinde 33 müjde verdiklerini anımsatan Eroğlu, "Bugün de Eskişehir'e 12 müjdeyle geldik. Dolayısıyla 8 ayda verdiğimiz müjdelerin toplamı 45'e ulaştı. Eskişehir'e toplam 208 milyon liralık yatırımımız olacak. Biz Eskişehir'i Orman ve Su İşleri Bakanlığı açısından 2013-2014-2015 yıllarını yatırımlarda hamle yılı olarak ilan ettik. Burada ne gerekiyorsa vatandaşlarımızın bütün taleplerini yerine getirmek için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Eroğlu, bakanlığın "Bin günde bin gölet projesi" kapsamında Eskişehir'e 16 baraj, gölet ve sulama tesisi yapılacağını belirterek, Başbakan Recep Tayyip...