05 / 05 / 2024

Eskişehir Tepebaşı arsa ihalesi

Eskişehir Tepebaşı arsa ihalesi

Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 13 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı üç arsa satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı imarlı üç arsa satacak. Söz konusu satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Eskişehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir'de 185 bin 300 TL'ye satılık konut alanı imarlı arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir'de arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Stresten uzak bir yaşam alanı vaat eden Nef Arsa Eskişehir, Nef güvencesiyle 91 bin TL'ye arsa alma imkanı sunuyor.

Eskişehir Tepebaşı arsa ihalesi Haberi

Eskişehir Tepebaşı arsa ihalesi

Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan arsalar için toplamda 13 milyon 250 bin TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :Eskişehir ili ,Tepebaşı ilçesi, Aşağısöğütönü mah. ,10069 ada,1 parsel, yüzölçümü 7.771,00 metrekare Arsa borçlu adına Tam hisse paylı olarak kayıtlıdır.

Taşınmazın; Kapıkule caddesi ( genişliği 25 mt.) ile Cömert- Cevizilk - Çam yolu sokakları arasında büyük bir parsel ve dört tarafı açık arsa konumunda olup, keşif günü parselin çevresinin Irmak Sitesi adı altında bahçe duvarı ile çevrildiği ve onaylı projesine göre 5 adet bloktan ibaret olacak inşaatın sadece bir bloğun bodrum + zemin katının betonu dökülmüş , diğer bloklardan ikisinin de temel hafriyatı yapılmış konumdadır. Meskun mahal içindedir....