02 / 05 / 2024

Eskişehir Vadişehir Halk Merkezi açılış

Eskişehir Vadişehir Halk Merkezi açılış

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Vadişehir Halk Merkezi’ni törenle hizmete açtı. Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen, “Mahallemize böyle bir sistem getirdiği için Odunpazarı Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Bunların devamını dilerim” dedi.

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Eskişehir Panorama Plus 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Panorama Plus Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Eskişehir Panorama Plus 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk GYO'dan Eskişehir Panorama Plus'ta satılık 4 gayrimenkul!

Halk GYO, Odunpazarı'nda bulunan Eskişehir Panorama Plus Projesi'nin ticari alanlarını satışa çıkardı. Projede yer alan 4 gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Karapınar Mahallesi’ne halk merkezi inşa ediliyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karapınar Mahallesi’nde Halk Merkezi inşaatına başladı.

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.

Eskişehir Yunus Emre Caddesi’ndeki bina yıkıldı!

Eskişehir’de yıkım sırasında hasar gören 7 katlı apartmanda bulunan 21 hane halkı, binanın yıkılma riskine karşı evlerini boşaltmak zorunda kaldı.

Eskişehir Vadişehir Halk Merkezi binası açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Vadişehir Halk Merkezi’ni törenle hizmete açtı. Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen, “Mahallemize böyle bir sistem getirdiği için Odunpazarı Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Bunların devamını dilerim” dedi.

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

Eskişehir Seyitgazi'de tarihi taş bina restore edildi!

Eskişehir Seyitgazi’de bulunan eski tarihi taş bina restore edildikten sonra Seyitgazi Halk Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.

Eskişehir Vadişehir Mahallesi’ne 11 bin 850 metrekarelik park yapıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından Vadişehir Mahallesi’ne 11 bin 850 metrekarelik park yapıyor. Odunpazarı Belediyesi’nin, ilçenin birçok mahallesindeki mevcut parkların yenilenmesi ve yenilerinin yapılması için çalışmalarına devam ettiği bildiril

Eskişehir Vadişehir Halk Merkezi açılış Haberi

Eskişehir Vadişehir Halk Merkezi açılış

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Vadişehir Halk Merkezi’ni törenle hizmete açtı.


Açılışa, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılıştan önce hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen, “Mahallemize böyle bir sistem getirdiği için Odunpazarı Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Bunların devamını dilerim” dedi.


Vadişehir Mahalle Meclisi Başkanı Mustafa Demiral ise, “Bize imkansızlıklar içinde yapılan bu binamızı yapıp bize teslim eden Kazım Kurt’a şükranlarımızı sunuyoruz. Mahalle meclisi gönüllük esasıyla oluşan bir kurum. Biz de gönüllüler olarak elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğimize söz veriyoruz. Mahallemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


“TAMAMI KENDİ İŞÇİLERİMİZ VE MÜHENDİSLERİMİZLE ÜRETİLMİŞTİR”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da, Vadişehir Halk Merkezi’nin...