27 / 09 / 2024

eskişehir yaz okulları

eskişehir yaz okulları

Halkevleri yaz okulları sadece çocukları değil aileleri de kucaklar. Çocuklar eğlenerek öğrenirken aileler; çocuk aile ilişkilerinden, çocuk-kadın sağlığı seminerlerine, sağlık taramalarından, eğitim hakkı toplantılarına birçok etkinliğe katılırlar" dedi.

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Emlak yatırımcısının gözü Eskişehir'de!

Milli İrade Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Özyazıcı bugükü yazısında Eskişehir'deki emlak sektöründe bahsetti. İşte Bülent Özyazıcı'nın o yazısı..

Eskişehir'e açık spor salonu alanı kazandırıldı!

Eskişehir Anadolu Gazetesi yazarı olan Sade Seda bugünkü yazısında Gökmeydan Mahallesi'ndeki değişikliği anlattı. Seda, mahalledeki açık pazarın açık spor salonu alanı olarak değiştirildiğini söyledi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'nın dönüşümü ertelendi!

Milli İrade Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Özyazıcı bugükü yazısında Eskişehir Sanayi Çarşısı dönüşüm projesinin ertelenmesinden bahsetti. İşte Bülent Özyazıcı'nın o yazısı..

Eskişehir Odunpazarı yol çalışmaları hızlandı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz döneminde yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kazandırdı.

Eskişehir termal turizme kavuşuyor!

Eskişehir, termal turizminde merkez olmuş komşularla çevrili. Bursa, Afyon ve Kütahya termali sağlık turizmine dönüştürürken, Eskişehir akıp giden termal suyun ardından bakmakla yetindi. Dünya gazetesi köşe yazarı Tülay Taşkın'ın yazısı;

Halk GYO Eskişehir projesi değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırı Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırı Ortaklığı Eskişehir projesi değerleme raporunu yayınladı.

Eskişehir'de turizm yolları onarılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri turizm yolu olan ve de Yazılıkaya ’yı ziyaret etmek isteyen turistlerin kullandığı yollarda bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir plajı hizmete açıldı!

Kentpark içerisinde yer alan Eskişehir plajı yeni sezonu açtı. Orta Anadolu'nun tek plajı olma özelliğini taşıyan Kentpark içerisindeki suni plaj kapılarını 2014 yaz sezonu için Eskişehirlilere ve dışarıdan gelen konuklara açtı.

Halkevleri Eskişehir'de 3 bölgede yaz okulu açtı!

Halkevleri yaz okulları sadece çocukları değil aileleri de kucaklar. Çocuklar eğlenerek öğrenirken aileler; çocuk aile ilişkilerinden, çocuk-kadın sağlığı seminerlerine, sağlık taramalarından, eğitim hakkı toplantılarına birçok etkinliğe katılırlar" dedi.

Eskişehir yolu üzerine yer alacak gökdelenlerin yükseklik engeli kalktı!

Eskişehir yolu üzerine yer alacak gökdelenlerin yükseklik engeli kalktı. Ancak bu kez de gönmesgut ve Yenimahalle'deki yüksek katlı derilen yazıdaki detaylar, Eskişehir yolu binalar için risk ortaya çıkarttı.

Eskişehir'de ortaya çıkarılan Roma dönemi su sarnıcı turizme açılacak!

Eskişehir Valiliği önündeki meydan çalışmaları sırasında tesadüfen ortaya çıkan Roma döneminden kalma su sarnıcı turizme açılacak. Vilayet meydanındaki Su sarnıcı camekan içine alınarak, önüne tarihçesi yazılacak..

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi Akdeniz Güvenlik ile anlaştı!

Akdeniz Güvenlik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi Akdeniz Güvenlik ile anlaştı. 1 yıllık 5.593.750 TL tutarlı sözleşme bugün imzalandı...

eskişehir yaz okulları Haberi

eskişehir yaz okulları


Eskişehir Halkevi Başkanı Gürkan Çelik, bu sene 3 bölgede başlattıkları yaz okulu etkinliklerinin 23 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Halkevleri Yaz Okulu'nun özgür bir gelecek düşü kuranlara, çocuklara ve gelecek için bir dayanışma çağrısı olduğunu vurgulayan Çelik, bu okullarda çocukların bilimle tanıştığını, eğlenerek öğrenmeyi keşfettiklerini ifade etti. Yaz okullarında farklı mezheplerden, etnik kökenlerden çocukların yan yana geldiğini vurgulayan Eskişehir Halkevi Başkanı Gürkan Çelik, "Hiçbir ayrımcılığın olmadığı bir ortamda kardeşliği ve eşitliği öğrenirler. Halkevleri yaz okulları sadece çocukları değil aileleri de kucaklar. Çocuklar eğlenerek öğrenirken aileler; çocuk aile ilişkilerinden, çocuk-kadın sağlığı seminerlerine, sağlık taramalarından, eğitim hakkı toplantılarına birçok etkinliğe katılırlar" dedi. Gürkan, Gültepe Mahallesi Halkevi, Esentepe Çocuk Yaşam .Evi, Aydın Arat Yaşam Merkezi'nde bir ay boyunca etkinliklerini sürdüreceklerini sözlerine...