05 / 05 / 2024

Eskişehirspor Stadyumu açılış

Eskişehirspor Stadyumu açılış

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: "Önümüzdeki 5-6 aylık kısmı heba etmemek adına, stadyumu tam hazır olmadan açmayı düşünmüyoruz" dedi.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Eskişehirspor'un stadı tadilata alınacak!

Bir dönemin efsane takımları arasında yer alan Eskişehirspor, belki de tarihinin en şanssız dönemini yaşıyor. Başkanlık seçimi aylarca devam eden ve maddi sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor'a bir şok haber daha geldi...

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Eskişehir Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Dev kampüs, açılış için gün sayıyor.

Eskişehirspor Stadyumu açılış Haberi

Eskişehirspor Stadyumu açılış

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ile Eskişehir'de yapımı süren 35 bin seyirci kapasiteli statta incelemelerde bulundu.


Türk, stattaki incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de 21 stadyum projesini hayata geçirdiklerini anımsatarak, Eskişehir'deki stadın mimarisiyle ve yeri açısından, en iyilerden olduğunu söyledi. 


Stattaki çalışmaların devam ettiğini aktaran Türk, şöyle konuştu:


"Eskişehirspor camiasının sabırsızlığını ve heyecanını anlıyorum. Kentteki 35 bin seyirci kapasiteli stattaki işlerin yüzde 99'u bitmiş. Zeminin bakım süreçleri var. Zeminde çok sorun görünmüyor. Stadyumu doğru ve istenilen zamanda yetiştirmeye çalışacağız. Önümüzdeki 5-6 aylık kısmı heba etmemek adına, stadyumu tam hazır olmadan açmayı düşünmüyoruz. Kurban Bayramı'ndan sonra zeminle ilgili testlere bakacağız. Bayramdan sonraki süreçte bir test maçı ve inceleme...