11 / 05 / 2024

Eskon Esenler İnşaattan satılık

Eskon Esenler İnşaattan satılık

Eskon Esenler İnşaat ve Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan marketi 932 bin 200 TL'den 18 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Murat Jardat tarafından kuruldu.

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Türk müteahhitler için Kanada fırsatı!

Türkiye ile Kanada arası ticari ilişkiler her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. İnşaattan gıdaya, tekstilden yazılıma birçok sektörde Türkler için büyük potansiyel bulunuyor...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!

İzmir'de dün yaşanan 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da yükselen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelenin en üst noktasında çalışan bir işçi düşerek hayatını kaybetti. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

Türkiye Gayrimenkul Platformu ile yatırımcılara destek!

İnşaattan sağlığa, turizmden oyuncağa, akaryakıttan yapı malzemelerine kadar çok çeşitli alanlarda faaliyetlerine devam eden Bahaş Holding, Türkiye Gayrimenkul Platformu'yla 150 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirdi.

Kuzu Grup'tan yaşlılar için ikinci bahar projeleri geliyor!

Türkiye nüfusu yaşlanıyor ancak yeni yaşam tarzlarına uygun projeler henüz pek ortada yok. İnşaattan hizmete yeni modellere ihtiyaç duyuluyor...

Eskon Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskon Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Serbes ve Yaşar Dayanık ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektöründe 5.9 milyar lira kredi takipte!

Türkiye’de 2017'nin ilk 5 aylık döneminde 15 farklı sektörde kullanılan nakdi kredi hacmi beş ayda tam 130 milyar lira artarak 1.4 trilyon liraya ulaştı. İnşaattan 5.9 milyar lira alacağın takipte olduğu öğrenildi.

Esenler'de 25 bin konut dönüştü!

Esenler İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ercan, "Kentsel dönüşümün başladığı 2012 yılından beri Esenler'de 25 bin konut dönüştü. Ayrıca, 100 bin bağımsız birim de dönüşmeyi bekliyor." dedi.

Eskon Esenler İnşaattan satılık Haberi

Eskon Esenler İnşaattan satılık

Eskon Esenler İnşaat ve Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan marketi satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 932 bin 200 TL olarak belirlendi. 


İhale ilanı: 18 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi Giyimkent Sitesi İstanbul Ticaret Sarayı Esenler'de açık artırma usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:



ESKON ESENLER İNŞAAT VE EĞİTİM SAN.TİC.AŞ. - Evrak No: 183


İŞ YERİ (MARKET YERİ) SATIŞ İLANI


ESKON ESENLER İNŞAAT SAN VE TIC A.Ş.


"İstanbul İli Esenler İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi 1051 Sokak No:2 A Blok 2 Pafta 1360 Ada 7 Parsel de bulunan 1325,27 m2 lik Arsa Üzerinde Kain Brüt 675 m2 lik İş Yerinin (Market Yeri) %18 K.D.V. Dahil 932.200,00 TL (DokuzyüzotuzikibinikiyüzTürkLirası) Muhammen Bedel Üzerinden Açık Artırma Usulü İle Satışı Yapılacaktır."


1 -İdarenin


a)...